Pandurii pare să aibă atacanţi

Atacul pandurilor dă semne de viaţă. După 6 etape aproape sterile, Apostu şi Orac au dat lovitura chiar împotriva Ştiinţei şi au ridicat echipa de pe ultimul loc.

Cu doar 3 goluri în 6 etape din care două din penalti, Pandurii aveau înaintea meciului cu Craiova, un atac în moarte clinică. Dubla lui Apostu şi golul lui Orac au schimbat însă situaţia, totul spre bucuria lui Badea, al cărui post era ameninţat în cazul unui eşec. „A fost o chestiune de timp ca şi atacanţii să înscrie. Problemele au fost mai complexe la început. Mă bucur că toţi jucătorii au dat un randament bun, au dat tot ce au putut la această partidă”, a spus antrenorul pandurilor.

Apostu a spart gheaţa

Apostu a făcut cel mai bun meci de când e la Pandurii şi a dovedit pentru prima dată că-şi merită numărul 9 inscripţionat pe tricou. Până acum era campion doar în amicale dar luni seara a spart gheaţa şi în campionat. Mai întâi a fost omul potrivit la locul potrivit după ce Lung jr. respinsese lovitura de cap a lui Pintilii, iar în partea a doua a reluat ca un atacant adevărat centrarea de manual a lui Grecu. „Contează mai puţin dacă sunt goluri frumoase sau nu, important e că aceste două goluri au contribuit la primele trei puncte pentru Pandurii din acest campionat. Din declaraţiile pe care le-au dat înainte de meci pot spune că cei de la Craiova se vedeau câştigători înainte. Mă bucur că am reuşit să le demonstrăm tuturor că locul Pandurilor nu este acolo unde ne aflam înainte de această partidă”, a declarat Apostu după meci.

Orac îi înţeapă pe fani

Folosit ca al doilea vârf de Badea, Orac a contribuit decisiv la victorie prin golul marcat în secunda 55. Jucătorul format de Piţurcă şi care a trecut şi pe la Craiova a avut la final însă şi un dinte împotriva suporterilor locali care au ţinut partea Ştiinţei la derbi. Orac nu poate uita că în trecut a intrat în conflict cu fanii la un meci amical şi acum copiază discursul lui Badea legat de „identitatea fotbalistică.” „Cu un ochi râd şi cu unul plâng că nea Piţi a fost primul meu antrenor care m-a scos în fotbalul mare la Steaua şi cu dânsul am debutat. Dar asta este acum, mă bucur pentru echipa mea, aveam mare nevoie de puncte. Şi mă bucur mai ales pentru acest oraş, pentru că Târgu Jiul, de câţiva ani luptă să îşi găsească identitatea fotbalistică. Lumea

aici ţinea cu Craiova, înţeleg că a fost echipa de tradiţie, dar aici la Târgu Jiu trebuie să ţină toţi cu Pandurii!”

12 – este numărul golurilor marcate de Apostu în Liga 1

1 – gol pe sezon este media lui Orac în Liga 1. Sezonul acesta are deja 2 reuşite (cu Dinamo din penalti şi golul cu Craiova).

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: