Pandurii pleacă azi în Israel

Jucătorii de la Pandurii pleacă marţi în Israel, unde va fi disputat returul meciului cu Mccabi Tel Aviv. Partida are loc pe 4 august. ”Să sperăm că putem face o minune, dacă nu încercăm, mai bine nu ne prezentăm”, a spus Petre Grigoraș

Pandurii are şanse minime să ajungă în play-off-ul Europa League, după ce a pierdut pe propriul teren. “Nu vreau să fiu pesimist, dar e aproape imposibil să întorci rezultatul, dar vom trata meciul serios,. Nu avem nimic de pierdut. Vrem să respectăm competiţia”, a declarat Grigoraş. Mai optimist este portarul David Lazar, care speră să aibă norocul lui Dinamo. În 2009, Dinamo s-a calificat în Europa League după ce a învins Slovan Liberec în Cehia, echipă care o bătuse pe Dinamo acasă.

”Credem în calificare. Și Dinamo în urmă cu nu mai știu câți ani, a pierdut chiar 3-0 și a bătut 3-0... Sperăm să reușim și noi minunea de la Liberec, noi mergem încrezători, mai ales că nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat portarul David Lazar, completat de Ovidiu Herea:  ”Mergem acolo să ne jucăm șansa, sunt șanse minime, e adevărat, e greu să întoarcem rezultatul, dar mergem să jucăm, nu mai avem nimic de pierdut”.

Petre Grigoraş speră să se poată baza măcar câteva minute pe Lucian Sânmărtean la Tel Aviv. Mijlocaşul, care a semnat cu Pandurii recent, nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: