Bălăeţ s-a imunizat la şicanele din Consiliul Local

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, este şicanat continuu de consilierii locali din opoziţie, dar spune că s-a obişnuit deja cu politicienii şi se aşteaptă ca şicanele să cotinue. Acesta va lua parte la şedinţa de miercuri a Consiliului Local şi spune că e pregătit să răspundă la orice întrebare a consilierilor.

Încă de la numirea sa pe postul de director al CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ a fost şicanat continuu de  consilierii locali. Nu numai de cei numiţi să facă parte din Consiliul Director al clubului primăriei ci, în general, de consilierii care atunci erau la putere iar acum sunt în opoziţie. Chemat să le răspundă la anumite întrebări legate de buget consilierilor, cu o săptămână înainte de încheierea competiţiei la handbal feminin, Bălăeţ a fost intrigat de faptul că nimeni nu a felicitat echipa feminină pentru performanţa de a învinge liderul seriei la Târgu Jiu: „Nu o să înţeleg niciodată de ce este atât de mare supărare, mi se reproşează anumite lucruri dar indiferent ce au de reproşat, primul lucru după ce ai învins liderul era „Bravo CSM”, nu bravo Robert Bălăeţ, sau Dan Ilieş, sau Liviu Andrieş, ci bravo fetelor şi clubului CSM Târgu Jiu pentru acea victorie. Şi după aceea începeam alte discuţii, şi dacă, cumva eram vinovaţi de ceva, noi răspundeam. Dar ca să începi aşa din prima cum au început, nu mi se pare normal şi nu e foarte bine pentru ceea ce ne dorim, creşterea de sportivi şi a sportului în Târgu Jiu. Pentru că vrând-nevrând şi aceşti sportivi, părinţii lor, şi copii care vin să facă sport, aud mereu ceea ce se spune. Fetele au auzit de acele discuţii din Consiliul Local şi, când am mers a doua zi la sală, am încercat să le explic că datoria lor este să joace şi să îşi vadă de antrenamente, pentru că aceste probleme le-am preluat eu, de aceea sunt aici”.

Bălăeţ se aşteaptă să fie şicanat continuu dar spune că a devenit imun la aceste metode de lucru, specifice politicienilor. Miercuri se aşteaptă să fie luat din nou la întrebări în şedinţa de Consiliu Local şi a precizat că va răspunde la orice întrebare: „Nu au mai fost alte şicane dar probabil că or să mai fie cum au fost constant, de la venirea mea la acest club. Aceste şicane vin din urmă, de când am dat examenul pentru acest post. Mă aştept să continue pentru că şi miercuri o să am şedinţă la Consiliul Local şi m-am obişnuit. Sunt pregătit ca de fiecare dată şi mă duc liniştiti pentru că sunt un om foarte corect şi ştiu că am făcut lucrurile corect. Iar atunci când eşti corect poţi să şi răspunzi la orice şicane. Pentru mine nici nu mai contează, pentru că am văzut cum se procedează, cum se vorbeşte acolo unde politica este foarte importantă pentru unii, dar pentru alţii nu este. Pentru mine nu este importantă politica şi nu fac politică. Pentru mine este importantă sala de sport şi stadionul cu iarbă, acolo e doar o sală unde vorbesc vreo 20 de oameni iar când ieşi de pe acea uşă cei de acolo devin altfel. M-am obişnuit cu aceste şicane, şi mie mi-a fost greu la început, le-am digerat foarte greu dar acum m-am imunizat şi sunt liniştit pentru că ştiu că fac lucrurile la club aşa cum trebuie”.

CSM Târgu Jiu a început activitatea de selecţie pentru echipele de handbal şi baschet, seniori şi juniori, în vara acestui an iar acum are peste 200 de copii legitimaţi şi performanţe notabile la echipa de handbal feminin, care se află pe locul trei în clasament, şi o echipă de baschet masculin în Liga  Naţională.

Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: