Pițurcă vrea un fotbalist care a jucat în Franța

Antrenorul Universităţii Craiova vrea să aducă la echipă un tânăr jucător crescut în Franţa. Victor Pițurcă și-a fixat un obiectiv îndrăzneț pentru anul competițional în curs şi intenționează să transfere un fost jucător de la FCSB, George Merloi, care a terminat junioratul la Rennes.

Victor Pițurcă are planuri să îl transfere pe George Merloi, jucător de 20 de ani, a informat Fanatik. Tânărul jucător și-a făcut junioratul în România, la FCSB, dar a fost cooptat de echipa de juniori a francezilor de la Rennes, unde și-a definitivat stilul de joc. În vara acestui an, Merloi a semnat cu ocupanta locului 12 din Liga 1, Academica Clinceni.

Cota de piaţă a lui George Merloi, conform transfermarkt.com este de 50.000 de euro. În acest sezon, tânărul mijlocaș român a evoluat în 8 partide pentru Academica Clinceni. Acesta a marcat în actuala etapă de Liga 1 contra celor de la Dinamo, scor final 2-2. George Merloi a debutat şi pentru naționala României U21, în remiza cu Irlanda de Nord, partidă terminată la scorul de 0-0.

George Merloi este mijlocaș de bandă şi a început fotbalul la 7 ani, la FCSB, și a terminat junioratul la Stade Rennais FC, în Franța. A fost şi component al reprezentativei de juniori U19 a României, pentru care a și marcat o dată.

Vizualizări: 846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: