Pandurii, pregătiţi să bată Ceahlăul

Trei dintre jucătorii pandurilor, Andrei Cordoş, Dan Nistor şi Mihai Pintilii, au vorbit despre planurile lor la Pandurii şi meciul din 6 martie cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Fundaşul Andrei Cordoş, transferat recent la Pandurii Târgu Jiu, apreciază că s-a adaptat foarte bine la echipă şi se simte deja mândru că face parte din lotul pandurilor. El speră că vor face un joc bun la Piatra Neamţ şi vor câştiga. Şi Dan Nistor speră la victorie. Dan Nistor s-a declarat mulţumit şi de faptul că suporterii sunt alături de echipă. În ceea ce priveşte viitorul apropiat Nistor îşi doreşte o victorie în meciul cu Ceahlăul din etapa viitoare şi să joace o finală de Cupa Ligii cu Pandurii. „Este o echipă în foame de puncte. Noi trebuie să fim foarte puternici şi să nu-i lăsăm să facă acest lucru“. Nistor a mai spus că dacă vor juca aşa cum au jucat la CFR au şanse mari să fie surpriza campionatului. „Dacă vom juca aşa cum am jucat la CFR eu cred că o să urcăm foarte sus şi cred că o să fim figura frumoasă a acestui retur de campionat“.

Mihai Pintilii, un jucător important la Pandurii, crede că primele trei jocuri oficiale din acest an arată că echipa este în creştere. Mijlocaşul îşi doreşte ca Pandurii să urce în clasament în continuare şi să joace şi finala Cupei Ligii.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: