Pandurii, pregătiţi să deschidă mai multe tribune

Pandurii Târgu Jiu a anunţat oficial că va deschide două tribune pentru meciul cu Concordia Chiajna, dar clubul e pregătit să deschidă întregul stadion dacă va fi cerere de bilete. Gorjenii şi-au anunţat suporterii că vor deschide şi Peluza Nord, după ce membrii galeriei au „certat” în mediul online organizatorii că nu i-ar lăsa la locul obişnuit din peluză.

Începând de miercuri s-au pus deja în vânzare biletele pentru meciul pe care Pandurii îl susţine sâmbătă, pe Stadionul Municipal, cu Concordia Chiajna. Organizatorii au anunţat că pentru acest joc se vând bilete la sediul clubului, din zona centrală a oraşului, dar şi la casa de bilete, în ziua meciului. „Aşteptăm cât mai mulţi spectatori la meci ca să încurajeze echipa şi să auzim din nou „Hei, Hei, Pandurii”, cum s-a auzit la meciul cu U Cluj. Deocamdată s-au pus în vânzare bilete doar pentru Tribuna I şi Tribuna VIP dar, în condiţiile în care se epuizează biletele, se va putea deschide şi Tribuna a II-a. Peluza va fi deschisă pentru membrii galeriei şi vom oferi şi gratuităţi pentru copiii care doresc să asiste la acest meci”, a declarat miercuri directorul sportiv  al celor de la Pandurii, Camilian Floroiu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Floroiu a explicat de ce nu se deschid toate zonele stadionului: „Nu avea rost  să deschidem un întreg stadion, pentru că sunt 12.000 de locuri. Credem că  Tribuna  I şi tribuna VIP acoperă cererea de bilete pentru acest meci. Eu cred că este bine aşa, e un preţ rezonabil de 15 lei la Tribuna I şi 25 de lei la VIP. Mi-aş dori din tot sufletul ca suporterii să vină în număr cât mai mare să susţină echipa şi aceşti jucători minunaţi şi să le mai dea putere. Pentru că, până la urmă, puterea unei echipe este reprezentată de spectatorii din spatele ei”.

Oficialul clubului a mai precizat că responsabilii clubului sunt pregătiţi să deschidă şi alte sectoare de tribune din stadion: „Să vină şi 8000 de spectatori ca la primul meci şi vom rezolva problema, vom deschide şi celelalte părţi ale tribunelor să poată încuraja echipa Pandurii toţi cei care doresc. Noi am început  treptat, ne-am luat măsuri pentru a nu tipări bilete foarte multe şi apoi să rămânem cu ele. Vom vedea ce se întâmplă până vineri şi atunci, în funcţie de cum se vor vinde aceste bilete, vom deschide şi celelalte tribune”.

La primul meci oficial disputat de Pandurii pe noul stadion au asistat aproximativ 8000 de spectatori, o mare parte a acestora fiind însă invitaţii de la festivitatea de inaugurare a arenei.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: