Pandurii, prima victorie acasă. Noutăţi în lot!

Pandurii Târgu Jiu a învins sâmbătă la Târgu Jiu echipa CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga a 2-a. Scorul a fost 2-0 pentru gazde, golurile fiind marcate de Vodă în min. 49 şi Tudoran în min. 88. Pandurii a acumulat 7 puncte după patru meciuri, ceea ce îi asigură un loc în prima jumătate a clasamentului.

La primul gol, Alexandru Vodă a şutat de la 20 de metri puţin lateral stânga, plasat, în vinclu, mingea a lovit bara şi a intrat în poartă. Era min. 49. Al doilea gol a venit în min. 88, când George Tudoran a urcat cu mingea la picior, iar de la 18 metri, central, a trimis imparabil aproape de vinclu.

Antrenorul Adrian Bogoi spunea înainte de meci că echipa nu şi-a atins încă potenţialul maxim. „Jucătorii nu sunt puşi în totalitate la punct fizic, pentru că au venit foarte mulţi jucători după ce am început campionatul şi terminasem perioada de pregătire, mă refer aici şi la Blejdea, şi la jucătorii francezi. Antrenament cu antrenament, sperăm să recupereze din lucrurile negative care îi trag în jos. Sperăm să atingă un potenţial normal de competiţie cât de curând”, a spus Bogoi.

Antrenorul gorjenilor a vorbit şi despre noutăţile în lot: „A mai venit un jucător, Popescu, a jucat ultima dată la Liga a 3-a. Mai avem un jucător sârb de 20 de ani, dar, până în momentul de faţă, nu i-am perfectat transferul. În mare, acesta va fi lotul cu care abordăm acest tur de campionat. Nu ne gândim, deocamdată, pe ce loc vrem să ne clasăm, noi vrem să formăm o echipă competitivă, care să se bată de la egal la egal cu orice adversar”.

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni 2-0

Stadion: Municipal – teren II sintetic (Târgu Jiu – Gorj)

Spectatori: 1000

Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova); Asistenţi: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

Pandurii: Mihai Cotolan – Konate, Robert Gheorghe, Daniel Ciobanu, Brînzan (cpt.), Vasilescu, Tudoran, Pîrvulescu, Cenaj, Vodă, Blejdea
Rezerve: Sălăjan – Dănescu, Măicăneanu, P. Popescu, Nsiah, Trancă, N. Cotolan. Antrenor: Adrian Bogoi

Mioveni: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr, Mîrzeanu – Coşereanu, Al. Popescu, Ayza (cpt.) – Val. Balint.

Rezerve: F. Croitoru – Rob. Gherghe, Drugă, Al. Neagu, Rădescu, C. Năstăsie, Seb. Ivan. Antrenor: Iordan Eftimie

Rezultate, etapa a 4-a

Metaloglobus Bucureşti - Petrolul Ploieşti: 1-0

Luceafărul Oradea - ACS Poli Timişoara: 4-2

UTA Arad - Ripensia Timişoara: 2-1

Academica Clinceni - Dacia Unirea Brăila: 7-0

CS Baloteşti - Daco-Getica Bucureşti: 1-1

Pandurii Târgu Jiu - CS Mioveni: 2-0

Energeticianul - Aerostar Bacău: 4-3

Chindia Târgovişte - FC Argeş: 1-1

Sportul Snagov - SSC Farul Constanţa: 1-0

ASU Politehnica Timişoara - Universitatea Cluj: 1-0

Vizualizări: 1,559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: