Piţurcă: Egalul ar fi ca şi cum am pierde cu Sepsi

Antrenorul Victor Piţurcă a vorbit despre meciul Universităţii Craiova cu Sepsi, din etapa a 18-a a Ligii 1, programat sâmbătă, cu începere de la ora 17:30. Tehnicianul oltean crede că un egal ar fi echivalent cu o înfrângere pentru formaţia pe care o conduce.

Alb-albaștrii au plecat joi spre Brașov, aici fiind programat vineri ultimul antrenament înaintea meciului Sepsi OSK - Universitatea Craiova programat sâmbătă, cu începere de la ora 17:30. „Suntem în faţa unei deplasări grele, atât ca adversar, cât şi ca distanţă, dar trebuie să câştigăm, egalul e ca şi cum am pierde. Sepsi are jucători care aleargă foarte mult, Grozavu este un antrenor cu ştate vechi, dar nou la Sepsi. Nu ne convine jocul celor de le Sepsi, iar dacă nu vom lupta mai mult ca ei, iar vom pleca de acolo cu capetele plecate. Cred că putem câştiga nu numai 2 jocuri la rând, ci şi 5 sau 10, fiindcă avem jucători buni”, a declarat Piţurcă despre meciul cu Sepsi, el motivându-şi elevii înaintea cestui joc cu un meci al celor de la PSG: „Am văzut o echipă mare, PSG, care a revenit de la 0-2, le-am dat-o exemplu elevilor mei, pentru ca şi când suntem conduşi cu 1 sau 2 la zero să dăm 4, 5 goluri şi să câştigăm. Nu putem alinia aceeaşi echipă, voi face anumite schimbări, oricum Bărbuţ este suspendat, avem un lot numeros, voi introduce nişte jucători proaspeţi. Cosic are o problemă cu umărul şi va reveni săptămâna viitoare”.

Antrenorul Universităţii a comentat şi problemele de arbitraj de la meciul Viitorul – Sepsi, precum şi declaraţiile lui Leo Grozavu cu privire la arbitrul Sebastian Colţescu. „Am văzut declaraţia lui Grozavu după jocul de la Viitorul, dar el trebuie să-şi pregătească jucătorii să nu ia atâtea galbene sau să facă recomandări către CCA. Nu noi am pus arbitrul la acel meci. Noi ne-am dorit ca Sepsi să câştige punct sau puncte, fiindcă nu suntem în luptă directă cu ei, ci cu Viitorul. Şi noi am pierdut 6-8 puncte pe mâna arbitrilor, am avut acest ghinion, ca arbitri să nu vadă penalty-uri clare pentru noi. Noi nu am spus nimic când Bancu a primit galben de la un arbitru din Cluj şi a fost suspendat pentru meciul de la CFR. Leo Grozavu era supărat după meci şi avea dreptate în felul lui, pentru că atunci când ştii că urmează să joace cu noi nu delegi un arbitru din Craiova. Dacă îi avantaja pe Sepsi, spuneau cei de la Viitorul că e din cauză că sunt în luptă cu noi pentru locul 2”, a spus Pițurcă.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: