Ultimul meci al anului la Târgu Jiu se joacă în nocturnă

Pandurii Târgu Jiu va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, ultimul joc al anului pe propriul teren. Gorjenii întâlnesc, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, echipa promovată în acest sezon şi patronată de fiul lui Liviu Dragnea, Turris Oltul Turnu Măgurele.

Oficialii clubului Pandurii au solicitat programarea în nocturnă a ultimului meci din acest an pe care echipa îl dispută pe propriul teren. Suporterii vor avea ocazia sâmbătă să fie alături de echipa favorită, care trece acum prin momente foarte dificile.

Biletele pentru meciul din etapa a 20-a dintre Pandurii Târgu Jiu şi Turris Oltul Turnu Măgurele se pot procura vineri de la sediul clubului Pandurii, iar sâmbătă biletele vor fi puse în vânzare şi la casa de bilete a Stadionului Municipal, între orele 09:00 – 18:00. Şi pentru acest meci cei de la Pandurii au ales să deschidă pentru public două tribune şi o peluză.  Preţul unui bilet va fi de 15 lei la Tribuna I şi 25 de lei la Tribuna VIP.  De asemenea, clubul Pandurii a mai anunţat că, pentru copiii şi pentru tinerii de până la 18 ani, accesul va fi gratuit la acest meci. Pentru membrii galeriei „Regiment Târgu Jiu” se va deschide Peluza Nord de la Sala Sporturilor, locul rezervat galeriei la toate meciurile de pe teren  propriu.  

Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: