FCU Craiova joacă vineri ultimul meci din tur la Târgu Jiu

FC Universitatea Craiova va disputa vineri, cu începere de la ora 16:00, ultimul meci programat în acest tur în Liga 3. Oltenii întâlnesc, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, pe Național Sebiș, biletele putând fi procurate în Târgu Jiu de la casa de bilete a stadionului.

FCU Craiova conduce detaşat seria a IV-a din Liga 3, având un avans de 13 puncte față de ocupanta locului doi. Acest avantaj se poate mări la meciul de vineri sau se poate menține însă, orice rezultat vor înregistra elevii săi, antrenorul Eugen Trică a anunţat că nu le va da liber după ultimul meci din acest sezon, pentru că vacanţa de iarnă va începe abia pe data de 13 decembrie.

Conducerea Științei a anuțat că a scos la vânzare, în Craiova, biletele pentru meciul cu Sebiș, dispută după care suporterii alb-albaștrilor îşi vor lua la revedere de la favoriții lor, deoarece se va intra în pauza de iarnă.

În Târgu Jiu biletele se vor găsi vineri, 29 noiembrie, de la ora 12:00 la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal. Intrarea generală va fi 10 lei, atât la Tribuna 2, unde va sta galerie Peluza Sud, cât şi la  Tribuna VIP.

În acest moment FC Universitatea Craiova se află pe primul loc în clasament, după ce, în 14 etape, a acumulat 38 de puncte. Pe locul al doilea se află Șoimii Lipova, echipă care a strâns 25 de puncte.

Conducerea Științei a anunțat deja programul din această iarnă, iar alb-albaștrii vor efectua două stagii de pregătire.

- 13 decembrie-12 ianuarie - Vacanța de iarna

- 13 Ianuarie  - Reunire / vizita medicală / pregătire în Craiova.

- 25 Ianuarie -16 Februarie - Pregătire în Antalya

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: