Pandurii rămâne în Liga a II-a. Concurs de ratări!

Pandurii Târgu Jiu a evitat la limită retrogradarea în eşalonul al treilea, salvându-se în ultima etapă la Brăila, după 1-1 cu Dacia Unirea. A fost scorul care a menţinut ambele echipe în Liga a II-a, echipa care a retrogradat fiind Metaloglobus. Pandurii şi Dacia Unirea au părut înţelese în ultimele zeci de minute să păstreze scorul salvator, trăgând de timp şi întrecându-se în ratări.

Pandurii a încheiat sâmbătă cel mai greu campionat avut vreodată, un campionat în care a trăit din ce mai rămăsese de încasat din anii precedenţi. Acum aşteaptă rezultatul unui proces intentat acţionarilor, pentru a vedea dacă supravieţuieşte sau nu din punct de vedere financiar.

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul în min. 13. După mai multe pase în careul gorjenilor, Frunză i-a trimis în dreapta lui Niţă, care a centrat în faţa porţii prin faţa lui Moga, iar Alexandru Pop a deviat în plasă.

Golul egalării a venit în min. 51, când George Tudoran a preluat un balon la 17 metri, a pătruns în careu şi a tras la colţul lung, învingându-l pe Botaş.

Au urmat câteva ratări de o parte şi alta, dar şi trageri de timp, 1-1 fiind un scor care, cumulat cu faptul că Dunărea Călăraşi conducea la Metaloglobus cu 2-0, asigura ambelor echipe rămânerea în eşalonul secund.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: