Pandurii s-a antrenat în nocturnă, primarul a supervizat ultimele pregătiri

Pandurii Târgu Jiu a susţinut vineri seara cel de-al doilea antrenament pe iarba din Stadionul Municipal, jucătorii având ocazia de a se antrena  parţial în nocturnă. La o parte a antrenamentului a asistat şi primarul Marcel  Romanescu care i-a  cunoscut cu această ocazie pe  o parte dintre jucători.

Ultima probă la  instalaţia de nocturnă a stadionului, la instalaţiile de sunet, tabelele  electronice şi celelalte instalaţii care vor fi  folosite la  meciul  de inaugurare a stadionului, a constituit un prilej  pentru jucătorii de la Pandurii de a se pregăti şi în nocturnă, la jumătate din ultimul antrenament susţinut înaintea meciului cu Universitatea Cluj. Prezent pentru ultimele probe de la  stadion, primarul Marcel  Romanescu a aflat câte ceva despre jucătorii de la Pandurii de la crainicul stadionului, Călin Stoleru, cel care va şi prezenta întregul eveniment de inaugurare a arenei. Fiind vorba de o investiţie pentru toţi gorjenii, primarul i-a invitat pe toţi cei care iubesc sportul să vină la marea inaugurare a stadionului pentru a se bucura de un spectacol fotbalistic al unor mari sportivi: „Vă aștept vineri să urmărim împreună mari sportivi ai fotbalului românesc, dar și pe cei care au reprezentat cu cinste culorile clubului Pandurii și alături de care ne-am bucurat sau am suferit la atât de multe meciuri”.

Meciul oficial al echipei Pandurii cu Universitatea Cluj, programat de la ora 18:00, va fi precedat de un meci demonstrativ al fostelor glorii ale echipei naţionale a României din generaţia lui Adrian Ilie, şi nu numai, contra foştilor jucători ai echipei Pandurii din perioada de glorie a clubului gorjean.

Spectatorii care au procurat deja bilete sunt rugaţi de organizatori să identifice, pe panourile din jurul arenei, porţile de acces în stadion, pentru că sectorul în care au primit locuri este specificat pe fiecare bilet şi nu se va putea intra pe o altă poartă a stadionului. Cei care nu s-au grăbit să procure biletele o mai pot face şi vineri dimineaţa, fiind disponibile încă 3000 de locuri iar casa de bilete fiind deschisă până la ora jocului.  

Galerie foto


Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: