Adrian Bogoi a refuzat să fie şef la centrul de copii şi juniori

Fostul antrenor de  la Pandurii, Adrian Bogoi, a părăsit echipa  din Târgu Jiu după ce i s-a oferit un post diferit la club. Conducerea clubului gorjean i-a oferit acestuia postul de coordonator al Centrului de Copii şi Juniori, dar Bogoi a declinat oferta.

Adrian Bogoi a revenit la Târgu Jiu în noiembrie 2017 şi a reuşit cu mare efort să menţină echipa în eşalonul secund pentru două sezoane la rând. Deşi  antrenorul s-a plâns de faptul că în fiecare pauză competiţională rămâne fără cei mai buni jucători, conducerea de la Pandurii nu a putut ţine la Târgu Jiu cei mai  buni  fotbalişti,  dar  nici nu a luat bani din transferurile  acestora. Bogoi a lucrat în condiţii extrem de  dificile, având restanţe salariale de peste  doi  ani la  Pandurii.

Rezultatele slabe din acest campionat i-au determinat pe oficialii clubului să se gândească la un alt antrenor, cu o altă viziune de joc, care să încerce să schimbe lucrurile la echipă. Înfrângerea de la Buftea, scor 2-3 cu ultima clasată Sportul Snagov, i-a fost fatală antrenorului Adrian Bogoi, care astfel s-a despărţit de Pandurii pe cale amianilă.  „Ne-am despărţit pe cale amiabilă de Adrian Bogoi. El şi-a făcut datoria faţă de club, în cei doi ani, perioadă în care a trebuit să formeze vreo trei echipe. A făcut o treabă bună în acest timp, dar lucrurile nu au mai mers aşa bine în debutul actualului sezon. Nu aveam voie să pierdem la Snagov. Oricum, eu îi mulţumesc că a acceptat să lucreze la noi în condiţii vitrege, cu numeroase restanţe salariale. Îşi va lua banii de îndată ce în conturile clubului vor intra sumele datorate de la acţionari. Noi i-am oferit lui Bogoi postul de şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii, dar el a refuzat şi a zis că preferă să meargă acasă, la Târgovişte. Îi mulţumim pentru tot”, a spus Marin Condescu după despărţirea  de fostul antrenor al pandurilor.

Cu Adrian Bogoi pe banca tehnică, Pandurii s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului 2017 - 2018, când a remizat la Brăila, scor 1-1, iar ambele echipe s-au clasat fix deasupra locurilor care duceau în Liga 3. În ediţia 2018 - 2019 a Ligii 2, formaţia gorjeană s-a salvat de la retrogradare tot după ce a terminat imediat deasupra zonei retrogradării, de pe locul 15.

În acest sezon Adrian Bogoi a lăsat Pandurii pe  locul 18 în clasament după 13 etape,  cu doar 7 puncte.

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: