Tibi Bălan: Am venit aici cu gânduri mari, vreau să aduc o altă mentalitate

Tiberiu Bălan a  fost prezentat oficial ca antrenor principal al echipei din  Târgu Jiu după ce fostul antrenor Adrian Bogoi a plecat de la Pandurii. Noul tehnician va avea  ca obiectiv salvarea de la  retrogradare a echipei şi speră să debuteze cu dreptul la  meciul de  vineri seara cu Universitatea Cluj.    

Pandurii Târgu Jiu l-a prezentat cu o zi  înaintea meciului de  debut pe noul stadion pe antrenorul Tibi Bălan, cel care conduce de marţi echipa din Târgu Jiu. Noul antrenor a preluat Pandurii pe locul 18  în clasament cu doar 7 puncte şi va avea o misiune extrem de dificilă de a menţine echipa în liga secundă.

Tiberiu Bălan a declarat că este încântat de  oferta făcută de gorjeni, trecând peste situaţia din clasament, pentru că are şansa să pregătească o echipă de tradiţie. Despre echipă ştie chiar foarte  multe din perioada în care juca la Sportul, sau la  alte echipe, contra  celor de la Pandurii: „Sunt încântat de propunerea care mi s-a făcut de către Pandurii, am acceptat-o din prima clipă. Ştiu ce înseamnă acest club, are o tradiţie şi are o istorie  mare în spate. Am avut şi multe dueluri contra  echipei Pandurii şi  cunosc multe detalii din perioada respectivă. Am venit  aici cu gânduri mari, vreau să aduc o altă mentalitate, şi un alt  nivel de pregătire. Dar  dacă vom  face lucrurile cum  trebuie nu are cum  să nu ne  iese ceea ce ne-am propus”. Antrenorul  este la  curent cu situaţia dificilă de la Pandurii dar îşi sfătuieşte  elevii să tragă tare  la antrenamente în ciuda dificultăţilor financiare: „Ştiu că este o situaţie dificilă la club,  dar eu  le-am trăit şi pe acestea ca şi fotbalist, acum şi ca antrenor, pentru că am fost şi la  Cernavodă, unde situaţia era similară. Dar pe mine nu mă dărâmă aceste probleme, dimpotrivă mă stimulează. Sunt pregătit să fac acest pas. Am reuşit să cunosc cât de cât jucătorii, dar deocamdată îmi e foarte greu  să iau decizii importante. Încerc să găsesc cea mai bună formulă de  echipă pentru meciul cu Universitaea Cluj pentru că e important să începem cu dreptul”.

Tibi Bălan debutează pe banca celor de la Pandurii odată cu debutul echipei pe noul stadion, în meciul cu Universitatea Cluj, programat vineri seara pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: