Pandurii s-au relaxat la munte

Fotbaliştii de la Pandurii au avut parte în weekend, pe lângă meciul amical cu Internaţional, şi de un cadou din partea conducerii. Jucătorii, staff-ul tehnic şi conducerea au urcat cu toţii la Rânca pentru un weekend de relaxare în aer curat. Preşedintele clubului gorjean i-a invitat pe jucători să urce cu toţii la munte pentru a fi împreună şi a se destinde după o lună foarte grea în care au jucat cu CFR, Steaua şi Dinamo.

Fotbaliştii au avut un weekend mai relaxant cu un meci amical urmat de o zi sau două la munte. Veniţi cu soţiile sau prietenele la munte, jucătorii au fost invitaţi de preşedinte la o masă specială în aer liber, cu preparate tradiţionale, spre încântarea jucătorilor străini, impresionaţi mai ales de focul de tabără imens pregătit de organizatorii evenimentului de la Hotel Mina.  Jucătorilor li s-au pregătit mâncăruri tradiţionale şi grătar la care chiar au contribuit pregătindu-l.

„A fost o iniţiativă a preşedintelui bine primită de jucători. A fost o ieşire la aer curat pentru a se păstra o atmosferă bună în echipă. Pentru o seară am vrut să uităm de toate necazurile”, a explicat secretarul general Daniel Băloi care spune că ieşirea a constituit şi un prilej de socializare pentru jucători dar şi de a cunoaşte mai bine bucătăria românească pentru jucătorii străini: „Scopul nostru este să fim o familie, să fim uniţi, iar jucătorii să observe că suntem alături de ei. Cu această ocazie jucătorii străini au gustat pentru prima dată din preparatele culinare tradiţionale româneşti şi chiar le-a plăcut. Asta pentru a vedea că pe lângă sărmăluţe mai avem şi alte gustări delicioase. A fost o atmosferă relaxantă care sunt sigur că se va repeta atunci când timpul ne va permite”.

Cârţu crede că pauza a fost binevenită

La eveniment a luat parte şi antrenorul Sorin Cârţu care a explicat că pauza primită de jucători săptămâna trecută nu a fost deloc mare având în vedere această întrerupere a campionatului: „Nu a fost vorba despre o minivacanţă pentru că jucătorii au fost liberi doar 3 zile săptămâna care a trecut. Inclusiv că cea de duminică. Poate doar din punctul de vedere al întreruperii campionatului, dar au mai fost destule cazuri până acum şi nu este nimic nou pentru Pandurii”.

Tehnicianul spune că pentru această întrerupere s-a axat mai mult pe reîmprospătarea forţelor echipei: „În această perioadă am încercat să ne mai reîmprospătăm puţin forţele şi am încercat să mai punem la punct unele lucruri legate de echipă. Iar pentru ca echipa să nu iasă din tonusul competiţional am desfăşurat şi acel amical cu Internaţional Curtea de Argeş. Bine, a fost doar un test amical şi nu se poate ţine cont de el, dar a dat din nou posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să joace”. Cârţu crede că pauza din campionat a fost binevenită pentru unii dintre jucătorii care erau accidentaţi şi în această perioadă s-au putut reface pentru a putea conta pe ei în meciurile oficiale viitoare. Dintre aceştia trei au intrat la amicalul de sâmbătă, Hidişan, Câju şi Raskovic, ultimul marcând şi golul victoriei.

Au sărbătorit şi botezul lui Darius Tilincă

Evenimentul de la Rânca la care au participat jucătorii de la Pandurii a fost prilejuită de botezul fiului lui Cosmin Tilincă, Darius Cosmin venind pe lume în luna iunie. Botezul religios a avut loc la începutul lunii septembrie dar jucătorii nu au putut lua parte atunci la eveniment  pentru că petrecerea a fost organizată la Cluj. Preşedintele Condescu a povestit că jucătorii s-au simţit foarte bine la Rânca şi au avut ocazia să se cunoască mai bine cu această ocazie: „Am sărbătorit cu această ocazie şi pe băieţelul lui Tilincă, el a făcut botezul practic cu colegii sus la Rânca şi a fost acolo toată echipa. Ne-am simţit bine cu toţii acolo, ne-am mai spus problemele care sunt şi dincolo de fotbal şi ne-am cunoscut mai bine”.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: