Clubul Sportiv Pandurii angajează antrenori. Vezi condiţiile!

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu scoate la concurs două posturi de antrenor, unul de antrenor senior pentru secția lupte și unul de antrenor asistent pentru secția box. Președintele Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu, spune că este deficit de personal după pensionarea celor doi antrenori Doru Neamţu şi Gheorghe Gorjeanu.

Concursul pentru ocuparea celor două posturi de antrenori este organizat în data de 5 decembrie, proba scrisă, respectiv 7 decembrie interviul. Pentru postul de antrenor senior, secţia lupte, Clubul Sportiv Pandurii solicită studii medii, carnet de antrenor minim categoria antrenor senior şi cunoştinţe de operare calculator. Pentru postul de antrenor asistent pe secţia box, aceleaşi condiţii cu menţiunea să aibă carnet de antrenor minim categoria asistent. ”Avem peste 250 de sportivi legitimați la club, cu patru ramuri sportive. Problema este că nu prea avem antrenori mulți în Gorj, nici de lupte, nici de box. Oricum, cei doi antrenori care au ieșit la pensie au în continuare cu noi contract de voluntariat, ca să ajute sportivii în continuare. Acum noi mai avem pe Leontina Geică la Box și Aurică Gorjeanu la Lupte. Este neapărat nevoie de minim doi antrenori pe secţie pentru că mai sunt deplasări, competiţii şi trebuie să rămână cineva să-i pregătească pe ceilalți sportivi”, a spus Mihai Prunariu, preşedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.
Conducerea a ţinut să laude şi activitatea clubului despre care spune că este printre primele din ţară la rezultate. ”Clubul a adus şi în acest an peste o sută de medalii naţionale şi internaţionale. Secţia Atletism este în primele cinci din ţară de ceva timp, secția de Box este în primele zece, Luptele în primele 20, sunt rezultate, chiar dacă suntem un club mic. Fără antrenori nu poți face performanţă”, a spus Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: