Pandurii se pregătesc de trei zile la Bad Kleinkirchheim

Stagiul de pregătire pe care Pandurii îl susţin în Austria se desfăşoară în perioada 11-21 iulie în staţiunea montană Bad Kleinkirchheim. Localitatea este situată la 60 de kilometri de Salzburg, în apropiere de Klagenfurt, delegaţia gorjenilor fiind cazată la Hotel Kirchheimerhof care asigură toate serviciile necesare unei echipe de fotbal în ceea ce priveşte cazarea, pregătirea şi refacerea după efort. 

Fotbaliştii de la Pandurii au ajuns vineri la Bad Kleinkirchheim, localitate montană situată în apropiere de Klagenfurt, şi s-au cazat la hotelul Kirchheimerhof. Echipa a făcut de la Budapesta, unde a jucat amicalul cu Ujpest Budapeste, 12 ore pe drumurile din Ungaria şi Austria, drumul fiind obositor pentru jucătorii care au făcut opriri dese pe traseu pentru dezmorţire. 
Primul antrenament din stagiul de pregătire de zece zile pe care îl suţin în Austria a avut loc chiar a doua zi după ce echipa a ajuns pe pământul Austriei. Gorjenii s-au antrenat pe un teren din apropierea localităţii Bad Kleinkirchheim, la apoximativ zece kilometri de locul de cantonament. Terenul este unul foarte bine întreţinut, situat între munţi, într-un defileu, şi aparţine unei echipe din localitate care activează în ligile regionale, WSG Radenthein. Sorin Cârţu a avut la pregătire toţi cei 27 de jucători, celor 26 care au plecat de la Târgu Jiu alăturându-li-se şi sârbul Vladimir Ribic. Nici unul dintre jucători nu acuză probleme deosebite de sănătate, doar Tremonti efectuând încă alergări separat de echipă pentru că este în urmă cu pregătirea. 
Ieri după-amiază Pandurii au jucat de la ora 18:00, primul amical din stagiul austriac, cel cu formaţia locală de prima ligă, Austria Karnten. 

Condiţii foarte bune de refacere

Hotelul în care sunt cazaţi fotbaliştii de la Pandurii are patru etaje şi este dotat modern, dar îmbină în interior stilul rustic din Austria cu elementele moderne de decor. Hotelul dispune la subsol de piscină, saună, salină şi toate condiţiile pentru refacere după efort precum şi o sală de forţă. Echipa din Târgu Jiu este singura cazată în acest hotel deşi în zonă se mai află şi alte echipe de fotbal, în acelaşi hotel fiind însă cazaţi şi turişti din mai multe zone ale Europei. 

Aniversare în cantonament 

După ce au ajuns la Bad Kleinkirchheim, fotbaliştii s-au cazat imediat şi au coborât la restaurantul hotelului penru a-l sărbători pe preşedintele Marin Condescu. Ajuns la Bad Kleinkirchheim înaintea echipei, preşedintele clubului a inspectat hotelul şi posibilităţile de recuperare pe care acesta le oferă pentru jucători. După ora 22:00 jucătorii şi staff-ul tehnic i-au pregătit o surpriză preşedintelui clubului oferindu-i un tort şi cântând „Mulţi ani trăiască!”. După ce au ciocnit cu preşedintele clubului un pahar cu vin jucătorii s-au retras la odihnă, urmând ca ieri dimineată să susţină primul antrenament la Bad Kleinkirchheim.


Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: