Pandurii se reunesc pentru marea reziliere a contractelor

Pandurii se reunesc pe 8 ianuarie, însă până în acest moment nu se știe sigur nici antrenorul, iar componența echipei nici atât. Pe de altă parte, pentru că multe dintre contracte nu au fost reziliate, administratorul judiciar nu permite începerea transferurilor. CS Pandurii nu a comunicat ce decizie s-a luat în cazul antrenorului Petre Grigoraș, iar pe surse se vehiculează că Emil Săndoi este așteptat vineri la Târgu Jiu.
Emil Săndoi dă târcoale CS Pandurii, iar Petre Grigoraș așteaptă rezilierea contractului. Nu se știe lotul Pandurii, dar este sigur că salariul maxim al unui fotbalist va fi 1000 de euro. Nici antrenorul nu este sigur dar se aude tot mai des numele lui Emil Săndoi. Acesta are o istorie cu Pandurii Târgu Jiu. Echipa era sub comanda sa atunci când a promovat în Liga I. Pandurii este acum în insolvență și se luptă să rămână în Liga I.
Potrivit calendarului, Pandurii se va reuni pe 8 ianuarie, iar pe 11 ianuarie echipa ar trebui să plece în cantonament în Turcia, în Antalya. Jucătorii echipei Pandurii au fost notificați, prin poștă, de noile salarii, iar pe 8 ianuarie, cel mai probabil, va începe rezilierea contractelor. Lucian Sânmărtean este primul care a ajuns la un numitor comun cu Pandurii și și-a reziliat contractul.
CS Pandurii nu a comunicat ce decizie s-a luat în cazul antrenorului Petre Grigoraș, iar pe surse se vehiculează că Emil Săndoi este așteptat vineri la Târgu Jiu.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: