Pandurii, show total şi nou record de goluri într-un singur meci!

Zagon versus Pandurii, adică un fel de David versus Goliat, cu Goliat învingător de data asta. Trupa lui Grigoraş a rezolvat ecuaţia calificării în optimi încă din primele 8 minute, când scorul era deja 3-0. Până la final, gorjenii şi-au bătut propriul record de goluri într-un meci, reuşind să înscrie de 7 ori.

Pandurii Targu Jiu – FC Zagon 7-1 (6-0), Stadion „Tudor Vladimirescu”, Targu Jiu, spectatori 2.000

Pandurii: Mingote – Pleasca, Rusu (cpt.), Rada, Vlad (Avramescu, 55’) – Voiculet, Nistor, Cristea – Bacila (Grigoraş, 55’), Matulevicius (Lupu, 75’), Karim. Antrenor: Petre Grigoraş.

Zagon: Fejer – Ceausel, Mihaes, Csiki (Markos, 40’), Casineanu – Suciu, Mate, Panzaru (Postolica, 79’), Pintea (Barbasescu, 46’) – Stirbu, Kis.       Antrenor: Dumitru Suciu.

Au marcat: Karim (min. 2, 7 si 43), Bacila (8’), Cristea (28’), Matulevicius (37’), Grigoras (71’) / Mate (78’)

Arbitri: Eduard Constantinescu – Florin Paunescu, Ioan Ciocanea.

I-au executat rapid

Grigoraş a promis că va trata serios meciul cu anonimii de la Zagon şi s-a ţinut de cuvâant. În echipa de start şi-au făcut apariţia „nume grele” ca Voiculeţ, Nistor, Vlad sau Karim, iar asta s-a văzut imediat. Francezul intrat într-un con de umbră după meciul cu Oţelul a lovit decisiv în minutele 2 si 7, iar Băcila a rezolvat ecuaţia calificării un minut mai târziu printr-un lob elegant. Săracii de la Zagon, nici n-au ştiut ce i-a lovit! Fanii pandurilor au sesizat fragilitatea oaspeţilor si au încercat să-i încurajeze. Cristea n-a ţinut însăa cont de asta şi a marcat o bijuterie de gol, şut perfect de la 30 de metri. După două ratări uriaşe ale lui Karim, respectiv Matulevicius, lituanianul şi-a făcut datoria de atacant. A scăpat singur cu nefericitul Fejer şi l-a executat pentru un sec 5 la 0. Şi era doar minutul 37!

Vârful de lance, Karim, a reuşit hat-trickul chiar înainte de pauză, după încă o bâlbă în tabăra covăsnenilor. Matulevicius sau Cristea puteau duce scorul la un incredibil 7 la 0 încă de la pauză, dar au ratat nonşalant. Cei inspiraţi, care au mizat pe multe goluri la acest meci, au dat lovitura.

Spre optimi fără emoţii

Pandurii n-au mai fortat in startul reprizei a doua, iar Matulevicius a intrat putin in colimatorul fanilor dupa doua ratari mari. Cei de la Zagon au tras primul sut pe spatiul portii abia in minutul 59, iar pe contraatac Karim putea marca golul sau cu numarul 4, dar Fejer s-a opus.

Matulevicius a mai trimis o data cu capul in bara, dar golul a venit de la Grig cel mic. Fiul antrenorului a scăpat singur in banda dreapta si a înscris cu un şut pe sub Feher. Oaspeţii au înscris golul de onoare prin Mate, care a reluat cu capul nestingherit din 6 metri. Golul încasat i-a provocat o reacţie furioasă lui Grigoraş, care l-a învinuit pe Avramescu pentru primirea golului.  Ba mai mult, tânărul mijlocaş a fost trimis de Grigoras direct la cabine, pandurii jucând in 10 pana la final! Final care a consemnat rezultatul de 7-1, record absolut de goluri marcate intr-un singur meci de gorjeni. Pana acum, aceştia mai înscriseseră de 6 ori in prima etapa contra celor de la U Cluj.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: