Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii şi-a revenit la final de sezon

Pandurii este fără înfrângere de trei etape, dar a rămas tot pe ultimul loc în Liga 2. Gorjenii au nevoie de o victorie în ultimul meci din acest sezon regulat, care a constat doar în disputarea de meciuri tur, urmând să joace sâmbătă cu Unirea Slobozia.

Cu toate că Pandurii Târgu Jiu traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, şi nu a mai pierdut de trei etape, echipa antrenată de Călin Cojocaru nici n-a câștigat, ci a înregistrat doar remize. Pandurii a remizat la Aerostar Bacău, acasă cu ASU Politehnica Timișoara și în deplasare cu SCM Gloria Buzău, în weekendul trecut. În pofida rezultatelor pozitive, gorjenii au rămas tot pe ultimul loc în Liga 2, dar au egalat la puncte Aerostar Bacău, moldovenii având însă goleveraj mai bun.

La Buzău, meciul s-a încheiat 1-1, iar, pentru a avea șansa să nu încheie sezonul regulat pe ultimul loc, echipa antrenată de Călin Cojocaru are nevoie de un rezultat pozitiv și sâmbătă, cu Unirea Slobozia. Antrenorul Călin Cojocaru consideră rezultatul contra formației lui Ilie Stan drept unul echitabil deşi crede că echipa sa putea da lovitura pe final: ”A fost un meci echilibrat în prima parte, dar am făcut o greşeală la penalty. În repriza a doua, am intrat mai bine în teren şi sunt bucuros că am reuşit să revenim. Ne-am creat ocazii, iar pe final puteam să dăm şi lovitura. Am avut cel puţin două ocazii mari, dar, per ansamblu, a fost un meci echilibrat, frumos, cu multe oportunităţi. Este un rezultat echitabil, cu toate că ne doream să câştigăm”.

Cel mai probabil, meciul gorjenilor din etapa a 21-a, ultima a sezonului regulat, se va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Cei de la Pandurii păstrează deja obiceiul de a vinde bilete online pentru suporterii fideli care pot astfel să fie, măcar virtual, alături de echipă.

După 20 de etape și 18 meciuri jucate, Pandurii are doar 10 puncte, din două victorii și patru remize.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: