Dramă în familia fotbalistului Copaci de la ACS Viitorul

Fotbalistul arădean Paul Copaci, care în prezent evoluează la ACS Viitorul Târgu Jiu, trece prin momente foarte grele. Depistat infectat cu Covid, Copaci şi-a pierdut sâmbătă tatăl, care a decedat în secţia ATI a spitalului din Arad.

Izolat la domiciliu, după ce a fost depistat infectat cu COVID-19, în urmă cu zece zile, Paul Copaci făcea, cu o săptămână în urmă, un apel umanitar pentru donarea de sânge pentru tatăl său, care a fost internat la secţia ATI2 a Spitalului Municipal din Arad. În vârstă de 48 de ani, tatăl fotbalistului, Cătălin Copaci, avea nevoie de sânge dar și un transplant de măduvă, pentru a trata boala de care suferea.

Părea să fie un început de an foarte bun pentru Copaci, fost jucător la UTA în urmă cu două sezoane, mai ales din punct de vedere sportiv. Calificat cu echipa sa în semifinalele Cupei României și fiind în lupta directă pentru play-off, totul avea să ia o altă turnură cu o săptămână în urmă, în momentul în care a aflat despre suferința tatălui său. „Nici nu știu ce reacție să am. Chiar nu știu cum să reacționez, este greu. Avem nevoie urgent de donatori de sânge, în special de cei cu grupa 01 RH pozitiv, de oriunde din țară, pentru Copaci Cătălin, internat la Spitalul Municipal Arad, secția ATI2”, spunea Paul în urmă cu o săptămână când tatăl său a ajuns la ATI.

Sâmbătă însă, jucătorul celor de la ACS Viitorul a făcut un apel către toți cei care îl cunosc și nu numai să doneze sânge pentru tatăl său. „Vă mulțumim tuturor celor care ati fost alături de noi şi aţi donat sânge pentru tatăl meu, Copaci Cătălin, din păcate boala a fost mai puternica decât el…”, a postat Paul Copaci pe contul său de Facebook.

Paul Copaci face parte din generația ’97-’98 crescută de Atletico Arad, care ulterior a câștigat Cupa României Elite și Supercupa României pentru UTA. A jucat apoi pentru prima echipă în Liga 2-a, transferându-se mai apoi la Astra şi Rapid.

Vizualizări: 2,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: