Pandurii, trei meciuri consecutive fără eşec

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la cel de-al treilea meci consecutiv fără eşec din acest sezon. Performanţa a fost înregistrată în penultima etapă din tur, gorjenii remizând, scor 1-1, cu Gloria Buzău.

Fără prea multe probleme de lot la acest meci, antrenorul Călin Cojocaru a putut alinia o echipă care să facă faţă unui adversar incomod pe teren propriu. Tehnicianul s-a putut baza pe portarul Aldescu, recent revenit de la naţionala Under 18, pe teren evoluând ca titulari Pleașcă, Diau, Rasoveanu, Filip, Sylla, Cotolan, Felipe Acosta, Velcotă, Goma şi Dodoi.

Din păcate gorjenii nu au putut evita un penalty care a dus la deschiderea scorului de către gazde. În minutul 35 Iurucu a fost lansat în dreapta careului unde a fost faultat în careu de portarul Aldescu  iar Gloria a beneficiat de o lovitură de pedeapsă care a fost transformată de Cosmin Tucaliuc, jucătorul bătând penalty-ul în dreapta, aproape în plasa laterală, și deschizând scorul.

Cu un joc mult mai consistent decât partidele precedente încheiate tot la egalitate, cei de la Pandurii au căutat egalarea şi au avut mai multe ocazii de a marca. Golul egalării a venit destul de târziu, în minutul 82, la o fază care nu anunța nimic. Gabriel Dodoi a prins însă un șut de senzație, de la circa 23 de metri, ușor lateral dreapta, şi l-a surprins  pe Horeboiu, înscriind pentru 1-1.

Gorjenii au ajuns astfel la cel de-al treilea meci fără eşec din acest sezon, o performanţă pentru echipa din Târgu Jiu care a ajuns la 10 puncte şi este la egalitate cu Aerostar Bacău.

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: