Erik Lincar, înţelegere verbală cu ACS Viitorul Târgu Jiu

Situația devine critică la ACS Viitorul Târgu Jiu după „demiterea verbală” lui Flavius Stoican, recunoscută de antrenor şi infirmată de club. Conducerea ar avea un acord verbal cu antrenorul Erik Lincar, iar jucătorii au fost ”interogați” cu privire la înlocuirea lui Flavius Stoican.

Aflată într-o situație favorabilă, atât  în campionat cât şi în cupă, ACS Viitorul Târgu Jiu nu prea mai ştie cine este antrenorul. Totul a început să se clatine, din pricina unor neînțelegeri care au la bază conducerea și pe antrenorul Flavius Stoican. După ce s-a aflat că Stoican a fost demis pentru câteva ore, acum apar în prim-plan informații care ar putea destabiliza și mai mult echipa, iar obiectivul, care părea unul realizabil zilele trecute, poate fi pus sub semnul întrebării. Este vorba de anumite mișcări pe care conducerea clubului le-ar fi făcut pentru numirea unui nou antrenor, a informat liga2.ro.

După ce Flavius Stoican și-a exprimat cu subiect şi predicat, pe faţă, toate nemulțumirile față de oamenii din conducere, aceștia ar fi decis să contacteze un alt antrenor, pe Erik Lincar, potrivit Radio Accent, tehnician care e liber de contract de luni bune, după ce a fost demis de la Turris Oltul. Negocierile au mers atât de departe, încât, potrivit sursei citate, Lincar are o înțelegere verbală cu formația patronată de Nicolae Sarcină. Contactat telefonic de liga2.ro, Erik Lincar nu a răspuns pentru a vorbi despre acest subiect şi, deşi ştirea a ajuns deja în presa centrală, conducerea nu a mai publicat nici un comunicat de susţinere a lui Stoican. În momentul de față doar jucătorii sunt printre cei care îl țin pe post pe Flavius Stoican. Liga2.ro a informat că aceştia au fost ”interogați”, joi, dacă vor să fie în continuare antrenați de Stoican și și-au arătat atașamentul față de tehnicianul mehedinţean. Din păcate jucătorii nu au un cuvânt prea important în faţa conducerii care i-a pedepsit în iarnă pe cei mai buni dintre ei şi i-a pus să se pregătească separat de echipă, cu antrenorii de la juniori, doar pentru că nu voiau să prelungească contractele. Aceştia au fost salvaţi atunci de Flavius Stoican, care a intervenit la conducere şi i-a chemat în cantonament.

Vizualizări: 4,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: