Pandurii şi ACS Viitorul împart acelaşi teren de pregătire

Jucătorii rămaşi sub contract cu ACS Viitorul Târgu Jiu şi-au reluat antrenamentele sub comanda celor doi antrenori secunzi Cosmin Frimu și Dorin Hîrsu şi se pregătesc pe acelaşi teren cu Pandurii, deşi protocolul medical impus de FRF interzice ca două echipe să folosească aceeaşi bază sportivă de pregătire.

Mai târziu cu o săptămână faţă de data anunţată iniţial în presă de fostul antrenor Crsitian Lupuţ, jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu au reluat antrenamentele.

Fotbaliştii care, de la mutarea echipei de la Oradea, s-au antrenat la Băleşti, au intrat acum pe terenul 3 al echipei Pandurii, graţie amânării procesului pe care clubul târgujian îl are pe rol pentru derularea în continuare a contractului de comodat, contract pe care primarul Marcel Romanescu spune că îl consideră încheiat.

Primarul a precizat că echipa ACS Viitorul plăteşte zilnic la Direcţia de Patrimoniu suma de 180 de lei pe oră pentru a se antrena pe acelaşi teren cu Pandurii.

Jucătorii de la Viitorul s-au antrenat zilnic de la ora 10:30, după antrenamentul celor de la Pandurii care se pregătesc zilnic de la orele 09:00 şi 18:00. Primul antrenament a avut loc cu o săptămână mai târziu fiind întârziat de ”o serie de testări conform protocolului medical”, după cum a anuţat clubul.

ACS Viitorul încă nu a numit un antrenor principal, iar de pregătirea echipei se ocupă secunzii Cosmin Frimu și Dorin Hîrsu, cărora conducerea le-a prelungit contractul. Aceștia fuseseră cooptați în iarnă în stafful tehnic al divizionarei secunde, după ce „secundul” Ciprian Dianu plecase „principal” la Luceafărul Oradea, cealaltă echipă controlată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, după cum a informat liga2.ro. Luceafărul a fost retrasă din Liga 2 în vara trecută, tocmai pentru ca ACS Viitorul, fostă Energeticianul, să rămână în această competiție, fiindcă se afla pe ultimul loc, retrogradabil în Liga 3.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: