Universitatea Craiova neagă infectarea patronului clubului

Universitatea Craiova neagă faptul că Mihai Rotaru ar fi infectat cu coronavirus, informație dată joi de presa din Bănie. Publicația JurnaldeCraiova.ro a notat că patronul Universității se afla joi seara în București și că ar fi fost infectat cu coronavirus.

Universitatea Craiova dezminte, printr-o postare pe Facebook, că patronul Mihai Rotaru ar fi infectat cu coronavirus. Informația inițială a fost dezvăluită de JurnaldeCraiova.ro. „Pentru a opri promovarea știrilor false facem următoarele precizări: niciun acționar al Universității Craiova nu este infectat şi  nu există un alt caz de Covid-19, în afară de cele anunțate”, se arată în postarea Universității.

După ce Universitatea Craiova a anunțat printr-un comunicat publicat joi seara pe Facebook că se confruntă cu încă două cazuri de COVID-19, Jurnal de Craiova anunța joi știrea serii că inclusiv patronul clubului ar avea temutul virus.

După ce situația la de la CFR Cluj a escaladat total, nu mai puțin de 20 de jucători și membri ai staff-ului fiind infectați, iată că și Craiova are de suferit. 

În urmă cu cinci zile, Rotaru a propus un moment 0 al testării în masă pentru cluburile din Liga 1 pentru a avea certitudini în privința disputării campionatului fără alte eventuale întreruperi și a propus public amenzi uriașe pentru a putea responsabiliza loturile de jucători și staff-urile echipelor.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: