Stanca ar putea intra în poartă la Filiaşi

Din noul staff tehnic al echipei ACSO Filiaşi fac parte mai mulţi gorjeni, alături de antrenorii Mario Găman şi Dan Iulian Staicu  fiind cooptat şi fostul portar şi antrenor cu portarii de la Pandurii, Răzvan Stanca. Conducerea celor de la Filiaşi i-a făcut propuneri fostului portar şi de a apăra în poarta echipei.  

Conducerea clubului din Filiaşi îşi propune să mai coopteze în lot unul sau doi portari, la reunirea lotului fiind prezent doar gorjeanul Ovidiu Jianu.

Celălalt portar, Sorin Munteanu, a renunţat să mai apere pentru că s-a angajat, conducerea căutând tineri de perspectivă pe care să îi pregătească Răzvan Stanca. Stanca nu exclude posibilitatea de a apăra, dar doar dacă situaţia o impune: „Am vorbit cu preşedintele Spânu şi mi-a spus ce doleanţe are. Am înţeles că ar mai avea un băiat de 2001 de adus şi mi-a zis că ar dori şi un portar cu experienţă. Urmează să mă consult şi cu Mario şi să cădem de comun acord asupra postului de portar. Nu am chiar o formă chiar de invidiat, că am pus şi eu 5 kg de când m-am lăsat, dar, într-adevăr, nu se văd. Nu ştiu ce să zic cu privire la ideea de a apăra. Depinde de situaţie. Dacă se impune, poate mă mai gândesc, dar nu ştiu dacă se pune problema aşa. Sincer, mi-e dor de cariera de fotbalist, dar asta e, la un moment dat trebuie să accepţi realitatea şi să agăţi ghetele-n cui”.

În această perioadă precompetiţională ACSO Filiaşi a semnat contracte de joc cu mai mulţi fotbalişti: Ovidiu Jianu, Cristi Poiană, Alex Fotescu, Dragoş Săulescu, Andrei Vaştag, Robert Dănescu, Ionuţ Tătaru, Cosmin Calu, Alex Armășelu, Aurel Lupu, Sabin Lupu, Eduard Dina, Adrian Nichifor, Marius Duriță și Ion Crețu.

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: