Știința Turceni și-a aflat adversarele de la baraj

Stiinta Turceni se pregateste pentru turneul de baraj care va avea loc la începutul lunii august, iar recent a aflat şi cel de-al doilea adversar. Campioana judeţului Gorj va juca meciurile decisive de la turneul de baraj pe 5 si 9 august şi poate accede în Liga 3 în urma unor rezultate bune.

Campioana judeţului Gorj are o misiune dificilă la aceste meciuri de baraj unde va întâlni campioanele din judeţele Arad și Caraș Severin.

Stiinta Turceni va juca un meci de baraj pentru Liga 3 cu Victoria Zăbrani din Arad, iar cel de-al doilea cu Progresul Ezeris din Caraş Severin.

La fel ca şi echipa din Turceni, formaţia campioană în Caraş Severin a beneficiat de o decizie AJF prin care campionatul judetean a fost încheiat. La finalul săptămânii trecute, AJF Caraș Severin a hotărât că reluarea meciurilor este imposibilă şi a decis să încheie sezonul.

Campioana a fost desemnată Progresul Ezeriș, liderul seriei, care a fost pe primul loc, cu 39 de puncte, cu șase mai mult decât echipa de pe  locul 2, AFC Voința Lupac. La Caraş Severin sunt două serii de Liga 4 iar în Seria Caransebeș, pe locul întâi se afla ACS Rapid Buchin, cu doar 31 de puncte, de aceea s-a decis ca echipa cu cele mai multe puncte să meargă la turneul de baraj.

FRF a anunţat deja datele de desfășurare a partidelor care vor fi programate pe teren neutru la începutul lunii august, în zilele de 1, 5 și 9.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: