Panică la Universitatea Craiova, încă două cazuri confirmate

Antrenorul secund și preparatorul fizic de la universitatea Craiova au fost depistați pozitivi la coronavirus. Clubul din Bănie a intrat în panică pentru că ar putea apărea şi alte cazuri.

Universitatea Craiova a anunțat că au mai fost înregistrate două cazuri de coronavirus în cadrul clubului din Bănie. Cei doi infectaţi sunt antrenorul secund Gigi Ciurea (57 de ani) și Cornel Blejan (36 de ani), preparatorul fizic al echipei.

După ce team-managerul echipei, Lucian Pretorian (38 de ani), a fost descoperit luni pozitiv cu coronavirus, iar antrenorul italian Cristiano Bergodi (55 de ani) a avut test neconcludent, apoi a ieşit negativ, încă doi membri ai staff-ului au fost găsiţi pozitivi, după testul efectuat miercuri, 23 iulie.

Din informațiile ProSport, Gheorghe Ciurea, antrenorul secund al italianului Cristiano Bergodi, este unul dintre cei doi membri din staff depistați pozitiv.

Al doilea membru infectat din staff-ul Craiovei este Cornel Blejan (36 de ani), preparatorul fizic al echipei. În condiţiile date, adică având interdicţie să efectueze antrenamente, jucătorii liderului Ligii 1 nu pot efectua nici măcar şedinţele fizice individuale, coordonate până acum de Cornel Blejan.

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: