Pandurii şi Snagov, ca şi retrogradate la casele de pariuri

Casele de pariuri autohtone care au stabilit cote pentru echipele cu şanse de a promova în Liga 1 dau Pandurii şi Sportul Snagov ca şi retrogradate în Liga 3. CSM Reşiţa este cotată ca a treia echipă care pică în acest sezon Liga 3, în timp ce pentru ultimul loc retrogradabil se bat mai multe echipe.

Situaţia retrogradării în Liga 3 este destul de clară pentru casele de pariuri din România, cel puţin în privinţa a trei echipe care vor lua drumul Ligii 3 la finalul sezonului. După retragerea clubului Daco-Getica, din Liga 2 vor mai pica în această ediţie doar patru formaţii. În pauza de iarnă, aceste poziţii retrogradabile sunt ocupate de Pandurii, Sportul Snagov, CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna.

Dacă Pandurii Târgu Jiu şi Sportul Snagov sunt considerate ca şi retrogradate şi au cote imense, CSM Reşita este cotată ca a treia echipă care va pica în Liga 3. Lupta pentru evitarea ultimei poziţii retrogradabile este văzută a se da între Concordia, Ripensia şi Csikszereda, dar în această luptă au şanse să intre mai multe echipe care au cote mari la titlu, şi, în consecinţă şanse mari să ajungă la retrogradare. Unele case de pariuri îi văd mai aproape de retrogradare, cu cote de peste 100 şi ce cei de la U Cluj, care au ca obiectiv promovarea, dar şi pe Farul, Gloria Buzău şi ACS Viitorul Târgu Jiu, echipe aflate la 6, 7 sau 8 puncte de zona retrogradării.

În ceea ce priveşte promovarea, şanse au încă foarte multe echipe. Două foste campioane ale României, UTA, respectiv Rapid, ocupă locurile 1, respectiv 3, iar pe 2 se situează o altă fostă prim-divizionară, CS Mioveni. Primele două poziţii duc direct în Liga 1, iar a treia duce la barajul pentru promovare.

Surprize în acest sezon sunt considerate clasările modeste ale cluburilor Pandurii Târgu Jiu (locul 19, ultimul) şi Concordia Chiajna (locul 16, ultimul retrogradabil), deoarece ambele fost prim-divizionare, ca şi  Universitatea Cluj (locul 13) sau Dunărea Călăraşi (locul 11), şi aceasta din urmă căzută în vară din Liga 1.

Şi prezenţa Petrolului pe locul 8 este una ruşinoasă, având în vedere că trupa ploieşteană pleca la începutul sezonului cu statutul de mare favorită la promovare, la fel ca ”U” Cluj, poate cea mai mare dezamăgire a campionatului.

UTA, Rapid, CS Mioveni şi Petrolul, aceasta este ordinarea în care casele de pariuri văd favoritele pentru câştigarea titlului Ligii 2.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: