Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova

Fostul căpitan al dinamoviştilor, Dan Nistor, a renunţat la echipa din Ştefan cel Mare şi s-a decis să accepte, în cele din urmă, oferta primită de la Universitatea Craiova. Dinamo a acceptat oferta de 275.000 de euro  venită din partea oltenilor, iar mijlocașul a semnat un contract pe 3 ani cu echipa din Bănie iar luni va fi prezentat oficial.

Dinamo se desparte până la urmă de căpitanul Dan Nistor care a acceptat oferta venită de la Craiova, chiar dacă Victor Pițurcă, cel care l-a dorit foarte mult la Craiova, și-a anunțat între timp plecarea. Fotbalistul a decis, în cele din urmă, că cel mai bine ar fi să se despartă de formația alb-roșie iar Universitatea Craiova a accelerat duminică formalităţile pentru transferul lui Nistor și a reușit să obțină semnătura mijlocașului. Oltenii au prezentat deja mutarea pe pagina de Facebook cu mesajul: „Unul dintre cei mai valoroși jucători din România vine să pună umărul la ceea ce ne dorim cu toții”.

Dan Nistor a semnat un contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova și va pleca, alături de echipă, marți, în stagiul de pregătire din Antalya, luni dimineaţă urmând să efectueze vizita medicală. Mijlocașul va avea un salariu de 14.000 de euro pe lună la gruparea din Bănie și un bonus consistent la semnătură de 120.000 de euro iar  Dinamo va încasa 275.000 de euro în schimbul transferului, a dezvăluit  Digi Sport detaliile acestui transfer.

Nistor este cel mai bun pasator din Liga 1 iar în acest sezon, căpitanul dinamoviştilor a dat 10 assist-uri și a înscris și 4 goluri, în 16 meciuri din Liga 1. Cotat la 1.1 milioane de euro de site-ul de transferuri  şi statistică Transfermarkt, Nistor se desparte pentru a doua oară de Dinamo de când a plecat de la Pandurii. În 2017, fotbalistul a plecat pentru scurt timp la CFR Cluj, dat la schimb pentru Filipe Nascimento. În 2018 a revenit la Dinamo, iar de atunci s-a transformat într-un adevărat simbol al echipei, chipul său fiind imprimat până și pe autocarul echipei.

De-a lungul carierei, Nistor a mai jucat pentru Internațional Curtea de Argeș, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Evian.

Vizualizări: 1,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: