Pandurii va disputa opt amicale în perioada de pregătire

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu se vor reuni la începutul săptămânii viitoare pentru a relua pregătirea. Antrenorul Călin Cojocaru a  programat pentru perioada de pregătire din această iarnă opt meciuri de pregătire şi verificare şi un cantonament de zece zile, acesta fiind efectuat la baza proprie de pregătire a clubului Pandurii.

După mai bine de o lună de vacanţă, jucătorii pregătiţi de antrenorul Călin Cojocaru vor reveni peste o săptămână la antrenamente, la Târgu Jiu. Pentru perioada pe pregătire din această iarnă, antrenorul doreşte disputarea a opt meciuri de pregătire şi verificare, ceva mai multe decât gorjenii disputau de obicei, acestea fiind motivate de faptul că din lot fac parte acum foarte mulţi juniori şi este nevoie de o omogenizare rapidă a echipei.

După reunirea lotului, care este programată pe data de 13 ianuarie, va urma o perioadă de reacomodare la efort de cinci zile, iar în următoarele patru săptămâni Pandurii va avea programate opt jocuri.

Antrenorul gorjenilor a solicitat deja un prim meci de pregătire pentru data de 18 ianuarie, cu un adversar mai puţin incomod, o echipă de Liga 4 sau Liga 3, fiind posibil ca primul adversar să fie Vulturii Fărcăşeşti, echipa care ocupă locul 3 în campionatul judeţean Gorj.

Până la intrarea echipei în cantonamentul de pregătire centralizată, care va avea loc la baza proprie de antrenament de la Târgu Jiu, cei de la Pandurii mai au în program patru meciuri amicale cu formaţii din Liga 3, nefiind încă stabiliţi toţi adversarii. Printre echipele cu care s-a luat legătura pentru meciuri de verificare se numără formaţiile din Filiaşi, Dăeşti şi Hunedoara.

Un alt meci amical cu FC Hunedoara este programat şi în perioada cantonamentului centralizat din perioada 3 - 12 februarie, când Pandurii vor mai juca şi cu CSM Slatina. Ultimul meci amical înainte de reluarea campionatului Ligii 2 este programat pe data de 15 februarie, cu un adversar care încă nu a fost stabilit, meciul urmând să se dispute pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Majoritatea meciurilor de verificare se vor disputa pe terenul trei, de antrenament al echipei Pandurii, sau pe terenul sintetic, dacă între timp va ninge şi nu se va putea intra pe terenul de iarbă.

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: