Pandurii, un punct cu gândul la banii pierduţi

Pandurii Tg. Jiu a terminat la egalitate meciul de la Severin cu CSU Craiova, scor 1-1. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Măzărache (‘8), iar gorjenii au restabilit egalitatea prin Wellington (’87). Gorjenii erau deja calificaţi matematic în play-off, în timp ce craiovenii au ratat luni această şansă.

Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, a adus reproşuri celor care au spus că retrag finanţarea echipei: "S-au asigurat că nu terminăm mai sus de locul 6". Ministrul Energiei este cel care a anunţat că societatea Complexul Energetic Oltenia nu mai poate sponsoriza sportul, din cauza pierderilor de 350 de milioane de euro din ultimii doi ani. Conducătorii de la Pandurii vor să propună un plan pe trei ani, de retragere treptată a CE Oltenia de la club.

Jucătorii pot pleca liberi de contract

Antrenorul avertizează că în doar câteva zile jucătorii pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract. "Asta a fost lovitura decisivă. În loc să fie lăudaţi şi respectaţi, jucătorii primesc vestea că nu va mai fi susţinere financiară. Puneţi-vă în pielea mea, ce a trebuit să fac ca să regenerez echipa. Nu e normal să omori o echipă în plină competiţie şi atât de aproape de o performanţă istorică. Există riscul să nu terminăm campionatul. Peste jumătate de lună se intră în trei luni de când jucătorii nu mai sunt plătiţi şi atunci îşi vor putea depune memorii. Noi am făcut tot ce a depins de noi să fim siguri că terminăm în primele şase, dar prin această decizie s-au asigurat că nu terminăm mai sus de locul 6", a declarat Edi Iordănescu.

Pandurii: Stanca – Ciucur, Săpunaru, Vasiljevic, Acsinte – Ropotan, Răuță (’71, Nicoară) – Nistor, Antal (’60, Wellington), Răduț – Hora (’84, Grecu). Antrenor: Eduard Iordănescu.

CS Universitatea: Straton – Dumitraș, Acka, Iliev, Vătăjelu – Ivan (’90, Izvoranu), Mateiu, Zlatinski, Băluță (’63, Hergheligiu) – Rocha, Măzărache (’76, Achim). Antrenori: Daniel Mogoșanu, Victor Naicu.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: