Pandurii va juca la Rovinari amicalul cu CS Hunedoara

Pandurii Târgu Jiu va juca pe terenul de la Rovinari ultimul meci amical din perioada de pregătire. Antrenorul Călin Cojocaru şi-a dorit neapărat ca ultimul meci, cel cu CS Hunedoara, să se dispute pe o suprafaţă de joc cu iarbă naturală.

Pandurii va susţine sâmbătă ultimul joc de verificare înainte de reluarea meciurilor oficiale. Pentru că terenul de antrenament cu iarbă al echipei de la Târgu Jiu a devenit impracticabil, iar antrenorul Călin Cojocaru dorea să joace neapărat acest meci pe o suprafaţă naturală, s-a ales varianta terenului de joc al echipei Jiul Rovinari. Jucătorii de la Rovinari nu l-au mai folosit de un an, echipa evoluând în campionatul judeţean, Liga 4, care nu s-a mai reluat în ediţia 2020 – 2021, iar administratorii bazei sportive l-au întreţinut foarte bine.

Pandurii au mai jucat, de la revenirea de la Timişoara, din stagiul de pregătire, încă două jocuri amicale la Târgu Jiu, dar pe teren sintetic, cu CSM Slatina şi cu Viitorul Dăeşti, ambele încheiate la egalitate. Cum pe terenul sintetic antrenorul pandurilor a menajat o parte dintre jucători, Cojocaru îi va putea vedea la lucru pe toţi cei apţi în amicalul cu CS Hunedoara.

Jocul cu CS Hunedoara este programat sâmbătă, de la 11:30 şi este ultima partidă de verificare înaintea meciului cu Petrolul din etapa a 17-a, meci pe care Pandurii îl va juca duminică, 28 februarie, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: