Pandurii vor adversar greu în „sferturi”

Calificați în sferturile Cupei României, Pandurii își așteaptă cuminți viitorul adversar. Acesta se va alege dintre Rapid, Dinamo, Vaslui, Gaz Metan Mediaș și Oțelul. Tragerea la sorți are loc astăzi la ora 16 la Casa Fotbalului. Grigoraș și Pârvulescu ar vrea să pice cu Dinamo în timp ce secundul Dinu vrea revanșa împotriva campionilor de la Galați.

Imediat după calificarea obţinută în faţa Braşovului, Grigoraş a anunţat sus şi tare că vrea să joace cu Dinamo pentru că e cea mai în formă echipă. Și președintele Pârvulescu i-ar prefera pe câini la Târgu Jiu pentru o rețetă bună financiară și pentru o revanșă după eșecul din etapa a 3-a.

Două variante bune, trei nu prea

Ajunsă între ultimele 8 echipe din Cupă, Pandurii are 5 variante la tragerea la sorți de astăzi. Trei dintre ele sunt foarte grele, fie că adversarul s-ar numi Rapid, Dinamo sau Vaslui. Ceva mai abordabili par cei de la Oțelul sau Gaz Metan Mediaș. Cu gălățenii ar fi vorba și de o binemeritată răzbunare după eșecul de la Târgu Jiu din urmă cu 2 săptămâni. ”Sincer aş vrea să jucăm cu Oţelul Galaţi, nu ca revanşă. Sunt o echipă incomodă, se apără bine, încearcă să te prindă pe contraatac. Nu practică un fotbal plăcut ochiului, o echipă pragmatică, au un stil la fel ca cel al Astrei. La noi 80 de minute s-au apărat şi au marcat pe final. După ultimul meci cu ei am rămas neplăcut surprins, aş mai vrea o nouă şansă. Nu ştiu de ce a declarat antrenorul Dorinel Munteanu că rezultatul a fost just. Mă aşteptam la altceva din partea lui, putea să fie puţin mai sincer. Este esenţial să ne calificăm totuși, indiferent cu cine vom pica”, spune secundul pandurilor Dinu care are astfel o altă opțiune decât Grigoraș. ”În cupă nu mă interesează adversarul dar vreau să jucăm acasă, să nu mai facem o deplasare lungă”, spune și Voiculeț. În sferturile Cupei s-au mai calificat Timişoara și Petrolul. Tragerea la sorţi e astăzi de la ora 16. Partidele se vor juca pe 7 decembrie într-o singură manşă pe terenul prime echipe extrase din urnă.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: