Pandurii vor pleca în cantonament în Austria

Pandurii vor efectua şi în acest an stagiul de pregătire de vară în Austria, acolo unde s-au pregătit în ultimii doi ani. După ce în 2007 au fost la Kaprun, iar în 2008 la Einchgraben, anul acesta fotbaliştii de la Pandurii se vor pregăti la Bad Kleinkirchheim, o staţiune montană situată la doar 60 de kilometri de Salzburg. Pentru perioada de pregătire se vor perfecta şi patru jocuri amicale, alte două urmând să se dispute înaintea acestui cantonament şi după revenirea în ţară când e posibil să fie organizat şi un meci de prezentare. 

Conducerea clubului Pandurii a anunţat ieri că s-a stabilit locul unde echipa din Târgu Jiu va efectua anul acesta stagiul de pregătire. Gorjenii vor efectua un singur stagiu în această vară în perioada 11-23 iulie în Austria, într-o staţiune montană situată la 60 de kilometri de Salzburg, Bad Kleinkirchheim, ieri fiind deja perfectat contractul cu impresarul acestui stagiu.


Un singur stagiu de pregătire pentru Pandurii 

Pentru perioada de pregătire se vor perfecta cu impresartul turneului şi patru jocuri amicale cu echipe aflate la pregătire în zonă. „Vom face un singur stagiu de pregătire de vară, în staţiunea austriacă Bad Kleinkirchheim, în perioada 11-23 iulie, timp în care vom susţine şi patru jocuri amicale cu adversari încă nedesemnaţi. Deocamdată nu e perfectat întreg programul pentru această perioadă de pregătire dar e cert că vor fi şase jocuri amicale, aşa cum a solicitat antrenorul Sorin Cârţu. Patru dintre aceste meciuri sunt programate în Austria, cu echipe aflate la pregătire în zonă, dar vor mai fi două jocuri în Ungaria şi în ţară un meci de prezentare” a precizat preşedintele Marin Condescu. 

Vor fi cazaţi la Hotel Kirchheimerhof

În Austria, la Bad Kleinkirchheim, delegaţia pandurilor se va caza la Hotel Kirchheimerhof unde s-a negociat un preţ de 83 euro / jucător inclusiv TVA. Hotelul situat la altitudine le oferă în acest preţ un teren de antrenament, 3 arbitri la fiecare joc amical, asisitenţă medicală, apă, spălatul echipamentului de două ori pe zi, sală de conferinţă plus alte facilităţi. Hotelul este amplasat într-un cadru natural, un parc liniştit la doar câteva minute de centrul staţiunii. Acesta dispune de 81 de camere spaţioase dotate corespunzător cerinţelor exprimate de Pandurii, restaurant, bar, terasă în aer liber, acces la internet, sală de şedinţe săli de gimnastică şi forţă, terenuri de tenis, golf şi fotbal. Hotelul are atât piscină exterioară cu plajă cât şi interioară, saună şi baie turcească pentru recuperare după efort şi sală de biliard pentru recreere. Centrul wellness al hotelului dispune piscină acoperită, jacuzzi cu apă fierbinte, multiple tipuri de saună, duşuri aromatice, cameră de relaxare cu o panorama superbă a Alpilor şi piscină exterioara cu o temperatură constantă a apei de 28°. 


Patru meciuri amicale în perioada de pregătire 

 În afara celor patru amicale programate la Bad Kleinkirchheim, echipa din Târgu Jiu va mai disputa alte două meciuri de verificare, unul înaintea stagiului din Austria, pe data de 9 iulie, la Budapesta, şi alta la revenirea în ţară, la Târgu Jiu, cu o formaţie din Israel după cum a precizat preşedintele Condescu: „Suntem în discuţii pentru un meci amical la Târgu Jiu pentru a face şi prezentarea lotului, cu o săptămână înainte de startul sezonului, în compania unei echipe din Israel. Impresarul ne va comunica zilele următoare numele echipelor pe care le vom întâlni în această vară.” În urmă cu un an Pandurii au efectuat un stagiu de pregătire tot în Austria, în staţiunea Eichgraben, după ce în 2007 au fost cantonaţi la Kaprun dar n-au putut susţine prea multe meciuri amicale din cauza ploilor torenţiale. 


Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: