Pandurii vor să joace cu Craiova

Oltenii nu se uită între ei! Chiar dacă Universitatea Craiova a retrogradat şi Pandurii a rămas singura reprezentantă a Olteniei în prima ligă, gorjenii vor să joace un amical cu juveţii la prima întrerupere a campionatului. Asta se va întâmpla chiar la începutul lunii august pentru amicalul dintre România şi Argentina.

Pandurii nu-i uită pe fraţii olteni de la Craiova. Chiar dacă a ajuns în unul din cele mai slabe momente din istoria clubului, Ştiinţa rămâne un brand pentru suporteri.

Transferă fanii la Pandurii

Pandurii sunt totuşi mândri că au rămas singurii olteni din liga întâi. Îi invită acum pe toţi fanii Ştiinţei să asculte de îndemnul lui Silvian Cristescu care a spus că “nu ne mai rămâne acum decât să ţinem cu Pandurii”. “Aşteptăm ca toată suflarea din Târgu Jiu să ţină cu Pandurii chiar dacă au un regret că Universitatea nu este în prima ligă. Vrem să le oferim posibilitatea de a vedea un meci de verificare în prima întrerupere a campionatului. Vreau să jucăm aici cu Craiova, ştiu că este cea mai iubită echipă. Noi îi aşteptăm cu drag pe toţi suporterii Universităţii care vor să ne susţină şi le ţinem pumnii să ajungă cât mai repede în prima ligă şi să fim din nou adversari”, e dorinţa lui Petre Grigoraş.

Impresionat de vestiare, de gazon nu prea

La revenirea la Târgu Jiu, Grigoraş a avut o ţintă clară. Să vadă cum au decurs lucrările la gazonul de pe Municipal şi în special la vestiarele noi nouţe. Grigoraş a rămas impresionat de rapiditatea cu care au fost finalizate lucrările dar şi de condiţiile de 5 stele. Gazonul însă mai are unele carenţe astfel că antrenorul rămâne rezervat în privinţa acestuia. “Am rămas fără cuvinte în faţa noilor vestiare. E ceva de nedescris. Cred că suntem de departe între primele 2-3 echipe ca vestiare şi refacere în ţară. Cred că a meritat acest efort, aşa cum s-a meritat şi cel de a pleca la Severin pentru a avea un gazon extraordinar. Din păcate, în ceea ce priveşte gazonul, am ceva reţineri. Nu sunt specialist, dar sper să nu intrăm prea devreme şi să stricăm puţin terenul... Cred că i-ar fi trebuit puţin mai mult timp să poată rezista jocurilor oficiale. Dar să sperăm că au dreptate cei care ne-au dat garanţii că putem juca din prima etapă, aşa că vom intra şi vom juca pe el din prima etapă. Aşteptăm să vedem şi noi un teren plin”, spune încrezător antrenorul de 46 de ani al pandurilor.

În sfârşit au venit camerunezii minune !

Cu întârziere de două săptămâni, la Pandurii au ajuns în probe doi jucători africani. Iniţial ei trebuiau să facă deplasarea cu echipa în cantonamentul din Austria dar n-au primit viză. Cei doi camerunezi sunt Arnaud Monkam Nguekam, de 25 ani, mijlocaş ofensiv cu experienţa a trei sezoane jucate în Norvegia, şi Olomo Nkodo Leon Basile, un atacant de 21 ani, comparat în ţara natală cu celebrul vârf de la Inter Milano, Samuel Eto’o. „O să vedem dacă cei doi vor fi sau nu întăriri pentru noi. Au venit mai demult, aş fi vrut să-i văd şi în Austria dar, din păcate, nu au ajuns deloc. Au referinţe destul de bune, CV-uri bune, dar să-i vedem, apoi vom lua o decizie în privinţa lor, dacă-i vom opri sau nu”, a menţionat Grigoraş.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: