Pandurii – două meciuri în trei zile. LPF favorizează Astra!

Pandurii au încasat o lovitură dură ieri! Au aflat că sunt nevoiţi să joace la Chiajna luni seara de la ora 19.30, cu 48 de ore înaintea ultimului meci din acest sezon, pe teren propriu cu Astra. Practic echipa lui Ioan Niculae şi Dinu Gheorghe e avantajată clar de această decizie pe care gorjenii încearcă s-o schimbe.

Elevii lui Pustai ar putea fi nevoiţi să abordeze posibilul meci decisiv pentru Europa cu Astra rupţi de oboseală! În condiţiile în care programarea Ligii rămâne în picioare, gorjenii se vor întoarce la Tg-Jiu luni noaptea, iar miercuri de la ora 21.30 vor fi nevoiţi să se dueleze cu Astra Giurgiu.

Numai în România e posibil!

Liga lui Mitică a aşteptat până ieri să anunţe programarea penultimei etape. Pandurii sunt marii perdanţi ai ţintarului stabilit de oamenii „pricepuţi” de la LPF. Trupa lui Pustai a fost programată să joace la Chiajna luni seara de la ora 19.30, în condiţiile în care în ultima etapă vor juca miercurea viitoare de la ora 21.30. În aceste condiţii, de la terminarea jocului de la Chiajna şi până la startul meciului de acasă cu Astra vor trece doar 48 de ore! Situaţie practic înjositoare la care e supusă o echipă care se bate pentru Europa League. Unde mai punem la socoteală faptul că gorjenii trebuie să bată şi drumul de la Chiajna la Tg-Jiu. „E inadmisibilă decizia Ligii, spun încă o dată că televiziunile nu au nicio legătură. Au mai fost schimbări de program în trecut, ar fi bine ca Liga să se răzgândească, să lăsăm jocurile de culise şi să jucăm fotbal! Vreau să fim trataţi la fel şi noi şi Astra. Dacă jucau şi ei luni, atunci da, dacă nu, atunci nici noi să nu fim nevoiţi să jucăm luni”, spune şeful executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

„Nu e posibil să ne trateze aşa Liga! Noi jucăm pentru Europa League, Chiajna ca să evite retrogradarea şi ne pun să jucăm luni seara! Nu televiziunile fac asta, Liga ne ia la mişto!”                  Eugen Pîrvulescu

1 – zi în plus de odihnă are Astra înaintea meciului de la Tg-Jiu. Giurgiuvenii joacă duminică seara de la ora 21.30 pe teren propriu cu CFR Cluj

Alţii joacă vineri, că apoi au nuntă!

E incredibil cum Liga a decis ca Pandurii să joace luni seara. Practic televiziunea Dolce Sport avea de ales două meciuri din această etapă şi a ales Mediaş-Rapid şi Chiajna-Pandurii. Primul, meci fără implicaţii în stabilirea clasamentului final, a fost pus vineri seara de la ora 22, în timp ce al doilea, care are ca miză o clasare în Europa sau o retrogradare e pus luni, cu 2 zile înaintea ultimei etape. Motivul pentru care Dolce Sport ar fi ales să pun vineri meciul de la Mediaş şi luni pe cel de la Chiajna, e unul incredibil în opinia pandurilor. „Păi am înţeles că Gaz Metan Mediaş-Rapid se joacă vineri că are unu de la Mediaş nuntă! Dacă asta e mai important decât un meci între o echipă care se bate la Europa şi una la retrogradare nu ştiu ce să mai zic. Eric are nuntă. Chiar dacă se supără că e prietenul meu, asta e!”, mai spune Pîrvulescu.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: