Pandurul şi Gorj TV se alătură campaniei Let’s do it, România

Gorj Tv şi Pandurul se alătură campaniei  “Let’s do it, România”, astfel că jurnaliştii vor fi prezenţi la una din zonele cuprinse în programul de ecologizare. Mii de gorjeni sunt aşteptaţi sâmbătă să ia parte la acţiunea de ecologizare ce se desfăşoară la nivelul întregii ţări. Cele mai poluate zone din Gorj sunt Defileul Jiului şi staţiunea Montană Rânca.

 „Le’s do it, România”, este acţiunea de ecologizare care strânge la olaltă peste 8000 de gorjeni care vor da o mână de ajutor la curăţirea mediului înconjurător. Studenţi de la UCB şi elevii din 68 de şcoli gorjene, împreună cu angajaţii primăriilor din judeţ, dar şi cei ai diferitelor instituţii private şi judeţene vor pune mâna pentru un judeţ mai curat. „Este o acţiune iniţiată la nivel naţional. Sperăm că după această ecologizare generală să avem un judeţ mai curat şi mai frumos, iar cei care nu participă la această acţiune, măcar să păstreze curăţenia pe mai departe”, declară Ionuţ Negomireanu, preşedintele asociaţiei Hai Hui de la Gorj.

Cei mai mulţi voluntari vor merge pe Valea Jiului, unde este nevoie de peste 5000 de persoane pentru a finaliza curăţirea zonei, şi la Rânca, cele două zone fiind considerate cele mai murdare din Gorj.

„Let’s do it, România“ a fost implementată în Estonia în 2008, iar în România de Asociaţia EcoAssist.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: