Pănescu a intrat în politică

Alianța Națională a Agricultorilor - ANA, formațiune condusă în Gorj de Marinela Strîmbulescu, și-a întărit rândurile cu un cunoscut om de afaceri. Este vorba de Constantin Pănescu, președinte al Asociației Concesionarilor din Rânca, care a făcut astfel pasul spre politică.

Pănescu va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al Filialei Gorj. ANA își propune ca agricultura și turismul românesc să devină priorități pe masa de lucru a tuturor factorilor politici decidenți.

"Cu o economie care, chiar și atunci când se află în perioade de creștere, produce inegalitate, sărăcie și polarizare socială, reducerea numărului de locuri de muncă, un exod fără precedent al tinerei generații, sărăcie și disperare pentru bunicii și părinții noștri, o cădere dramatică a natalității și al niveluri de trai al tinerelor familii, întârzierea nepermisă a constituirii unei clase mijlocii puternice, pierderea reflexelor de solidaritate și întrajutorare în societate, pe scurt, pierderea busolei morale și a sensului devenirii naționale, România puternică trebuie să renască", arată un comunicat al formațiunii politice.

Vizualizări: 2,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: