Pantofii din Ungaria l-au uscat la buzunare

A vrut să facă afaceri cu pantofi din Ungaria, dar s-a trezit cu o amendă de 6.000 lei. Este vorba despre un gorjean care achiziţionase din afară 264 de perechi de pantofi şi pentru care nu a putut să prezinte comisarilor Gărzii Financiare documente legale de intrare în gestiune a mărfurilor respective. Ca urmare, afaceristul a rămas fără pantofi şi s-a ales şi cu o amendă de 6.000 lei. (A.A.)

Alte ştiri pe scurt:

Produse de post expirate, scoase la vânzare

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor au sancţionat un număr  10 agenţi economici, din Târgu Jiu, Turceni, Motru, Căpreni, Hurezani şi Cruşeţ din cauza comercializării produselor de post (pateuri vegetale, caşcaval, parizer şi cozonac) cu ambalajele deteriorate şi termenul de valabilitate expirat. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 24 000 lei. (D.M.)

Amenzi pentru lipsa caselor de marcat

Agenţii economici din Gorj care nu şi-au dotat magazinele cu case de marcat fiscale au fost sancţionaţi cu mii de lei de comisarii Gărzii Financiare Gorj. Astfel, în urma unui control efectuat în perioada 15-21 noiembrie cinci operatori care nu utilizau corespunzător aparatele de marcat fiscale s-au ales cu amenzi în valoare de 7.000 lei, iar pentru doi dintre aceştia s-a dispus suspendarea activităţii. (A.A.)

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: