Paraschiv (PNL): Dian Popescu nu vrea să facă echipă cu Romanescu

Biroul Politic Naţional al PNL va decide dacă Marcel Romanescu va deveni membru în cadrul Biroului Permanent Judeţean, spune liberalul Mihai Paraschiv. Consilierul municipal este cel care l-a propus pe fostul subprefect pentru a face parte din BPJ, însă ideea nu a fost acceptată şi de liderul partidului Dian Popescu care, spune Paraschiv, nu vrea să facă echipă cu  Marcel Romanescu.    

Reporter: Aţi fost prezent la Delegaţia Permanentă a PNL care a avut loc miercuri. Cum a decurs şedinţa?

Mihai Paraschiv: A fost o şedinţă normală, o şedinţă de lucru în care au fost exprimate punctele de vedere ale mai multor membri. Unele au fost pe placul conducerii, altele nu au fost, motiv pentru care au apărut ceva situaţii tensionate care cred că până la urmă s-au rezolvat.

Rep.: Despre ce este vorba?

M.P.: A fost o propunere a mea în ceea ce îl priveşte pe domnul Romanescu. Am propus ca dânsul să facă parte din următorul Birou Politic Judeţean şi domnul preşedinte Dian Popescu a refuzat acest lucru, pentru că nu vrea să facă echipă cu domnul Romanescu. Este o persoană care aduce un plus valoare Partidului Naţional Liberal, este o persoană cu notorietate, bine văzută la nivelul municipiului Târgu Jiu şi a fost un câştig pentru partid prin venirea dânsului alături de noi.

Rep.: S-a creat un conflict între dumneavoastră şi preşedintele Dian Popescu după aceste discuţii? Vă aşteptaţi să ia măsuri în ceea ce vă priveşte?

M.P.: Nu cred că este vorba de un conflict, consider că în PNL toată lumea poate să-şi exprime un punct de vedere motiv pentru care nu cred că se poate vorbi despre aşa ceva. Nu cred nici că va lua măsuri, mai ales că a fost o propunere pertinentă, a fost susţinută şi de alţi colegi de sală şi vom vedea în funcţie de votul Biroului Politic Naţional dacă domnul Romanescu va face parte din acest birou politic judeţean. Aş fi preferat ca mai multe persoane cu notorietate să fie incluse în biroul politic judeţean pentru a câştiga bătălia cu competitorii noştri la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Rep.: Ştim că v-aţi dorit să conduceţi organizaţia municipală. Poate nemulţumirile dvs. pleacă de la faptul că liderul partidului a numit o altă persoană…

M.P.: A fost o discuţie preliminară cu domnul preşedinte pe această temă. Dânsul m-a întrebat dacă sunt interesat să preiau această organizaţie. I-am spus că aş fi de acord în condiţiile în care aş fi lăsat să îmi fac singur o echipă de conducere şi toate discuţiile s-au oprit acolo. Domnul Lupulescu reprezintă o alegere bună, îşi doreşte să facă treabă în organizaţia municipală. Sunt o persoană de echipă şi niciodată nu o să comentez o astfel de decizie. Fac parte din echipa dânsului şi o să fac tot ce pot pentru a aduce un scor bun.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: