Man: PP-DD va colabora cu PSD la Gorj

Preşedintele PP-DD Simona Man şi prim-vicepreşedintele Diana Voiculescu ajung astăzi în Gorj, înainte cu o zi de şedinţa clarificatoare de Consiliu Judeţean. Simona Man a declarat la Radio Infinit că organizaţia de la Gorj va colabora cu PSD. Ea a mai spus că este exclus ca cei cinci consilieri judeţeni ai PP-DD să voteze altfel decât trebuie în Consiliu. La ultimele două şedinţe, PP-DD, PNL şi PDL au votat împotriva PSD schimbând majoritatea şi pe vicele Ciprian Florescu. Acum, Man vine să vadă dacă Ion Călinoiu le mai dă postul de vice câştigat de Marian Pungan.

Reporter: Ce prevede protocolul semnat cu PSD?

Simona Man: Protocolul prevede un parteneriat între noi şi PSD în ceea ce priveşte nivel local şi judeţean şi parlamentar. Până acum noi nu am cerut absolut nimic şi nici nu am vorbit de vreun portofoliu de ministru. Până acum.

Rep.: Veţi încheia protocoale de colaborare cu PSD şi la nivel local?

S.M.: Cu siguranţă vom colabora unde se poate şi unde putem să facem majorităţi cu USD vom face majorităţi cu USD în teritoriu. Unde nu vom putea face aceste majorităţi cu USD, neavând noi împreună cu dumnealor suficienţi consilieri, vom analiza fiecare oportunitate şi vom vedea fiecare dintre noi cum ne vom poziţiona.

Rep.: Veniţi în Gorj?

S.M.: Venim să ne întâlnim cu organizaţia judeţeană PP-DD Gorj. Săptămâna trecută, consilierii judeţeni şi de la municipiu au venit la Bucureşti, am avut o primă discuţie cu biroul, iar acum când vom merge la Gorj vrem să ne întâlnim cu toţi consilierii şi cu siguranţă vom decide care sunt paşii pe care o să-i facem acolo în judeţ. Cu siguranţă vom avea acolo o colaborare cu PSD.

Rep.: Va fi şedinţă de Consiliu Judeţean. Faceţi propuneri pentru postul de vicepreşedinte?

S.M.: O să discutăm. Nu am discutat punctual şi nu am stabilit punct cu punct, dar vom analiza şi vom vedea, dacă există această posibilitate sigur că da.

Rep.: PP-DD ar putea obţine un post de vicepreşedinte. Ce propuneri aveţi?

S.M.: Nu am analizat. Tocmai acesta e motivul pentru care vom veni, să discutăm cu organizaţia. Vom propune o persoană potrivită care să facă faţă acestei noi provocări şi să ducă la bun sfârşit proiectele pe care noi le-am susţinut pentru electoratul din Gorj.

Rep.: În cazul în care consilierii nu se vor plia pe această colaborare cu PSD ce veţi face?

S.M.: Este exclus. Este un grup omogen, un grup care răspunde foarte bine la disciplina de partid şi care nu s-a poziţionat decât unitar până acum şi sunt convinsă că se va poziţiona la fel şi acum.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: