Giorgi (PNL): Nu ştiu ce are şeful mascaţilor cu mine

Liberalul Gabriel Giorgi este de părere că noul şef al organizaţiei municipale a PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, nu-l are la inimă. Giorgi crede că motivul pentru care nu este agreat de „şeful mascaţilor” se datorează faptului că l-a considerat nepotrivit pentru a conduce organizaţia municipală. Giorgi spune că Lupulescu îl va pune în discuţie în cadrul birului municipal.  

Reporter: Sunteţi mulţumit de actuala conducere a organizaţiei municipale a PNL?

Gabriel Giorgi: Am înţeles că Lupulescu a spus că mă va pune în discuţie în cadrul biroului municipal. Nu ştiu ce are şeful mascaţilor cu mine, probabil că l-a deranjat faptul că am spus că nu este persoana potrivită pentru ocuparea funcţiei de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL. Conform statutului, nici nu poate să mă pună în discuţie în cadrul biroului municipal.

Rep.: De ce spuneţi că nu este persoana potrivită pentru a conduce organizaţia municipală?

G.G.: Pentru că, în primul rând, nu are experienţă politică. Experienţa politică nu se măsoară prin a sta pe lângă oameni cu funcţii înalte în partid sau cu alte demnităţi. Experienţa politică se măsoară în activitatea din interiorul unui partid politic, indiferent care este. Ori fostul şef al mascaţilor nu o are. Este de curând membru al Partidului Naţional Liberal. Dacă ţin bine aminte, cred că are cam un an şi jumătate de când este în interiorul partidului şi în această perioadă a făcut politică doar câteva săptămâni în campania electorală.

Rep.: Cine s-ar fi potrivit pentru această funcţie?

G.G.: Erau persoane destul de avizate să ocupe funcţia respectivă, începând cu Marcel Romanescu, Victor Banţa, chiar Mihai Paraschiv. Are o vechime în partid şi ştie ce înseamnă Partidul Naţional Liberal. Făcând comparaţie cu Octavian Lupulescu este o diferenţă mare în favoarea lui Mihai Paraschiv.

Rep.: De ce spuneaţi că nu poate să vă pună în discuţie în cadrul Biroului Municipal al PNL?

G.G.: Eu fiind consilier municipal şi, dacă am înţeles eu bine, biroul interimar n-a fost aprobat la Bucureşti, în mod normal eu ocup funcţia de membru al Biroului Permanent Teritorial Gorj, ales la Delegaţia Permanentă de acum 3 ani, şi doar acest birou mă poate lua în discuţie, şi după aceea transmis către Delegaţia Permanentă, conform statului, dacă se mai respectă vreun statut în cadrul Partidului Naţional Liberal. E o obişnuinţă să nu se mai respecte în ultimul timp.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: