Paraschiv: Am avut un parcurs miraculos în Cupă

Aventura din Cupa României a ACS Viitorul Târgu Jiu s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, dar, având în vedere adversarul întâlnit, scorul de 2-2  poate fi considerat un rezultat foarte bun.  Golgheterul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Daniel Paraschiv,consideră miraculos parcursul echipei sale din Cupa României.

 Referidu-se la meciul cu Universitatea Craiova din Cupa României al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, marcatorul unui gol în această partidă, Daniel Paraschiv a spus că se aștepta ca echipa să facă un meci bun, chiar dacă nu mulți dădeau șanse formației sale la un rezultat pozitiv, cu echipa de pe locul 3 din Liga 1. Jucătorul a precizat că dacă atmosfera la echipă și încrederea era aceeași și la partida tur, de pe ”Ion Oblemenco”, ACS Viitorul putea chiar să producă surpriza. ”A fost poate neaşteptat să jucăm atât de bine împotriva unei echipe de top din Liga 1. Am deschis scorul, am prins puţină speranţă, dar apoi o greşeală personală şi s-a întâmplat să primim acel gol. Am jucat contra unei echipe de prestigiu, care era greu să piardă avantajul din tur. Într-un singur meci se pot întâmpla surprize, dar în dublă manşă e mai greu. Cred că dacă încercam să jucăm cu aceeaşi atitudine şi în primul meci, nu spun că ne-am fi calificat, dar sigur era mai interesant”, a declarat Paraschiv, care consideră miraculos parcursul din Cupă: „A fost un sezon cu bune şi cu rele, dar nu mă gândesc că e ceva negativ că am ratat play-off-ul. În vară nu ne dădea nimeni şanse să ne salvăm, dar am avut un parcurs miraculos în Cupă”.

ACS Viitorul a făcut un meci bun cu Universitatea Craiova, pe teren propriu, scorul fiind egal, 2-2. Echipa lui Paraschiv a condus de două ori  în fața unei formații aflate pe podiumul Ligii 1, după golurile lui Darius Buia (minutul 17) și Daniel Paraschiv (minutul 29), dar oltenii au revenit de fiecare dată. Reagy Ofosu (minutul 19) și Alexandru Tudorie (minutul 36) au fost marcatorii craiovenilor.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: