Portarul dorit de ACS Viitorul va merge la FC Botoșani

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a manifestat interesul pentru transferul portarului Paul Cosma, de la Sportul Şimleu Silvaniei. Dacă vor în continuare să îl ia, cei de la Viitorul mai au de aşteptat, pentru că tânărul va merge în probe la o echipă din Liga 1, FC Botoșani.

Despre interesul celor două cluburi care îl doresc pe tânărul portar a vorbit și Paul Cosma, care a lăsat impresia că, așa cum și era de așteptat, pare tentat să meargă în prima divizie. E nerăbdător să se pregătească cu echipa din Moldova, iar dacă va convinge, i se va propune un contract. ”Sunt foarte fericit să aud că echipe din eşaloanele superioare sunt interesate de mine şi evoluțiile mele sunt apreciate de conducerea echipei, cât şi de alte echipe. Acest lucru mă face să muncesc mai mult şi să îmi îndeplinesc visul, de a juca în prima liga. Este o diferenţă mare între Liga a 3-a şi Liga a 2-a, dar mai ales între Liga a 3-a şi prima ligă, însă sunt pregătit să fac pasul într-un eşalon superior. Voi munci mai mult, dar şi mai bine pentru a suplini experienţa prin muncă şi seriozitate. Evident, saltul de la Liga a 3-a la Liga 1 ar fi cam mare în momentul de faţă, dar voi vorbi cu antrenorul, cu domnul Gurzău pentru a vedea opţiunile şi voi lua decizia cea mai bună”, a spus Paul Cosma, citat de Sportul Sălăjean.

Tânărul a avut evoluții bune în acest sezon și, din acest motiv, a atras atenția staff-ului lui Flavius Stoican. Cosma mai este dorit însă și de alte echipe din Liga 2, dar și cei de la FC Botoșani, care la prima vedere au cele mai mari șanse să îl transfere.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: