Fost căpitan de la Pandurii, la un pas de transferul la CFR

Fostul căpitan de la Pandurii Târgu Jiu, Paul Anton, ar putea ajunge la CFR Cluj. Marius Bilaşco, oficial al CFR Cluj, a declarat că fotbalistul ar putea fi o variantă pentru campioana României.

Paul Anton a revenit în România, la Dinamo, dar a dat peste o situaţie dificilă la clubul din Ştefan cel Mare. CFR Cluj ar putea profita de această situaţie şi l-ar putea transfera chiar dacă fostul căpitan de la Pandurii refuză să discute despre acest subiect.  „Nu vreau să discut contractul meu. Într-adevăr, nu vreau să zic acum că nu am un contract de care să nu fiu mulţumit, doar că nu sunt plătit. Îi mulţumesc lui Bilaşco, am văzut că el a declarat. Într-adevăr am avut nişte discuţii cu ei în vară, înainte de a alege Dinamo, însă deocamdată sunt doar speculaţii sau e doar o părere a dânsului, eu nu am discutat cu nimeni, sunt jucător al lui Dinamo, respect contractul. În primul rând, respect clubul şi fanii care au arătat devotament faţă de noi. Iar mai departe vom vedea ce se va întâmpla după astea două meciuri.” a declarat Paul Anton pentru ProSport.

CFR Cluj ar putea fi destinaţia lui Paul Anton care poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională. "Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluţie şi pentru echipa naţională, Poate fi o variantă şi pentru noi dar nu ştiu care va fi viitorul lui. Înţeleg că sunt probleme la Dinamo şi o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar putea fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuţii cu el înainte să ajungă la Dinamo”, a declarat Bilaşco pentru gsp.ro

Paul Anton a revenit la Dinamo în vară, liber de contract după ce mai evoluase pentru bucureşteni după ce a plecat de la Pandurii. Anton a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, Pandurii, Getafe, Anzhi şi Samara.

Vizualizări: 2,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: