Părăseşte postul de director după 5 ani. „Posibil să merg în privat”

Directorul Marinică Niculescu are zilele numărate în fruntea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj. Noul conducător al unităţii va primi vineri, 13 aprilie, numirea în funcţie. Este vorba de Constantin Mitroi, cel care a câştigat concursul pentru postul de manager al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, organizat în luna februarie de către Ministerul Sănătăţii. Mitroi a fost singurul candidat la acest post. Noul şef de la Ambulanţă este de profesie jurist şi lucrează de mai mulţi ani în cadrul unităţii. În trecut, a activat şi la Grimex.

Marinică Niculescu spune că după instalarea noului manager va părăsi unitatea. Ia în considerare să lucreze în domeniul privat. „Vineri îl numeşte pe noul manager, este chemat la minister. De luni o să fie. Eu nu rămân în unitate. O să văd ce voi face. O să încerc o alternativă, n-am avut în buzunar o alternativă directă. Nu ştiu exact. Sunt în nişte dezbateri, negocieri. Nu cred că o să mai lucrez în domeniu. Posibil să merg în privat. Să văd ce ofertă am şi cum îmi convine. Sunt mai mulţi factori pe care o să-i iau în calcul”, a declarat Marinică Niculescu.

Marinică Niculescu conduce Ambulanţă de 5 ani. A vrut să participe la concursul organizat de ministerul de resort pentru postul de manager, însă nu a îndeplinit toate condiţiile.  

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: