Primarul Vulpe invită investitorii la Cîlnic. Ce le promite!

Primarul din comuna gorjeană Cîlnic are un mesaj pentru investitori. Să vină la Cîlnic, pentru că găsesc forţă de muncă şi primesc facilităţi fiscale. Dumitru Vulpe spune că activitatea economică a comunei, cu excepţia mineritului, se rezumă la câteva firme de alimentaţie publică.

Comuna Cîlnic este la jumătatea distanţei dintre municipiile Târgu Jiu şi Motru. Traversată de un drum naţional, comuna poate fi interesantă pentru investitori. Primarul Dumitru Vulpe le promite şi facilităţi celor care vin să investească în Cîlnic. „Dacă sunt investitori interesaţi trebuie să ştie că le oferim tot sprijinul necesar, le oferim facilităţi, acces la utilităţi, chiar scutire de impozite o perioadă. Ne-am bucura să vină, pentru că forţa de muncă va fi luată din comună”, a spus Dumitru Vulpe.

O parte dintre localnici lucrează la Complexul Energetic Oltenia, alţii la micile firme existente în localitate. „Sunt câţiva privaţi care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică, este o societate care deţine un motel şi o benzinărie. Mai este un privat care desfăşoară activitate de colectare a fructelor de pădure şi a ciupercilor, pe care le colectează şi le distribuie în afara ţării, în Uniunea Europeană”, a spus Dumitru Vulpe.

Primarul din Cîlnic spune că localnicii sunt oameni gospodari şi se vede asta din felul în care îşi lucrează terenurile agricole şi îşi întreţin gospodăriile. De asemenea, sunt localnici care au accesat fonduri europene pentru solarii şi pentru animale, dar ca toţi ceilalţi se confruntă cu greutăţi în valorificarea produselor.  

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: