Paravane anti-Covid în birourile de la CE Oltenia

Măsuri speciale la Complexul Energetic Oltenia pentru protecția salariaților care își desfășoară activitatea la birou.

Compania energetică are un buget de circa 150 de mii de lei pentru achiziționarea de „materiale anti-Covid-19”.

De pildă, în birourile CE Oltenia vor fi montate peste 230 de paravane de separație din plexiglas. Și asta după ce patru angajați TESA au fost confirmați deja cu noul coronavirus, iar zeci de șefi care au intrat în contact cu salariații infectați au fost izolați la domiciliu.

„Distanțarea socială între angajații ce își desfășoară activitatea în cadrul aceluiași birou este necesară pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus, dar și pentru asigurarea desfășurării activității la locul de muncă în condiții de securitate și sănătate în muncă, pe perioada stării de alertă”, anunță compania.

Tot compania va mai achiziționa stâlpi flexibili din cauciuc pentru delimitare spații, benzi pentru marcare protecție și avertizare sau marcaj autoadeziv pentru podea.

În plus, Complexul Energetic Oltenia mai cumpără 600 de bidoane de cinci litri de săpun lichid antibacterian și 53 de mii de măști de protecție facială, din trei straturi.

Achiziția va fi realizată prin procedura de negociere fără publicare prealabilă, în regim de urgență, dată fiind pandemia de coronavirus.

Ofertele se depun până pe data de 10 iunie, ora 13.00.

Vizualizări: 2,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: