Parcare interzisă două zile la stadion

Poliția Locală Târgu Jiu anunță că joi și vineri nu mai pot fi parcate mașini în zona stadionului, acolo unde vineri are loc inaugurarea oficială la care se estimează că vor fi peste zece mii de oameni.

„Începând cu data de 24.10.2019, ora 14.00 și până pe data de 25.10.2019, ora 20.30, se va interzice parcarea autovehiculelor în fața Stadionului Municipal Târgu Jiu cu acces din Bulevardul Constantin Brâncuși“, arată Poliția Locală.

De asemenea, în data de 25 octombrie, începând cu ora 13.00, va fi interzisă circulația pe Bulevardul Constantin Brâncuși, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri.

„Pe această cale, Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu recomandă cetățenilor să parcheze doar în locurile special amenajate, să nu oprească și să staționeze în locuri interzise şi să respecte întocmai şi la timp indicaţiile polițiștilor locali de la Serviciul Circulație Rutieră, care vor acționa conform atribuțiilor prevăzute în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, în vederea fluidizării circulației rutiere și prevenirii blocării traficului rutier prin parcarea ori staționarea autovehiculelor în locuri nepermise“, menționează sursa citată. (A.A.)

Vizualizări: 1,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: